ارسال به دیگران پرینت

جنگنده سوخو-۵۷ | روسیه نخستین جنگنده چند منظوره نسل پنجمی سوخو-۵۷ را تحویل می‌گیرد.

یک مقام صنایع دفاعی روسیه اعلام کرد که وزارت دفاع این کشور در ماه دسامبر (ماه آینده میلادی) نخستین جنگنده چند منظوره نسل پنجمی سوخو-۵۷ را تحویل می‌گیرد.

 جنگنده سوخو-۵۷  |  روسیه نخستین جنگنده چند منظوره نسل پنجمی سوخو-۵۷ را تحویل می‌گیرد.

مقام صنایع دفاعی روسیه که نامش فاش نشده است روز دوشنبه به خبرگزاری تاس گفت: در ماه دسامبر امسال وزارت دفاع این کشور نخستین هواپیمای سوخو-۵۷ را تحویل می‌گیرد و در سال ۲۰۲۱ هم چهار فروند از این نوع جنگنده را تحویل خواهد گرفت.

به گفته این مقام روس، سرعت تحویل سوخو-۵۷ به وزارت دفاع روسیه در آینده تا ۱۵ فروند در سال افزایش خواهد یافت.

وی افزود: بر اساس قراردادی که در سال ۲۰۱۹ برای تحویل ۷۶ فروند جنگنده سوخو-۵۷ با وزارت دفاع روسیه امضا شد این هواپیماها تا سال ۲۰۲۸ تحویل می‌شود.

کارخانه تولید سوخو-۵۷ در شهر کامسولسکا-نا-آمور در استان خاباروفسک در شرق روسیه قرار دارد.

سوخو-۵۷ هواپیمای جنگی جدید روسی نسل پنجم متفاوت با الگوی ساخت دیگر جنگنده‌های روسی، به عنوان جنگنده چند منظوره؛ پنج هزار و ۵۰۰ کیلومتر برد پروازی دارد و توسط مهندسان سوخو طراحی شده است.

این هواپیما، جنگنده کم پیدا برای رادارها با برتری در هوا، قوی در نابودی هدف‌های هوایی، زمینی و سطح دریا با توان تجهیز به انواع تسلیحات از جمله موشک‌های «هوا-هوا»، «هوا-زمین»، بمب‌ها و توپ نیرومند است.

برنامه ساخت سوخو-۵۷ که از سال ۲۰۰۱ در دستور کار روسیه قرار گرفته است، با وزن ۳۵. ۵ تن به عنوان جنگنده تک نفره متکی به ۲ موتور پرقدرت که تا ۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر بر ساعت سرعت دارد و با ارتفاع ۳۳ متر بر ثانیه اوج می‌گیرد و همچنین ۱۰ تن مهمات حمل می‌کند.

این جنگنده که افزون بر سوختگیری در حال پرواز، قدرت بالای کشف پرنده‌های دشمن و توان مانورهای ناگهانی به دلیل ویژگی‌های آیرودینامیکی دارد، می‌تواند همزمان در یک شعاع ۴۰۰ کیلومتری ۶۰ هدف را ردگیری کرده و ۱۶ نقطه پرخطر را با انواع تسلیحات، هدف قرار دهد، تجهیزاتی که در دیگر جنگنده‌های روسی کمتر دیده شده است.

کاربرد پیشرفته‌ترین سامانه راداری در کنار مواد کامپوزیتی ضد ردیابی توسط دشمن و امکان نشست و برخاست در باندهای کوتاه نیز از دیگر ویژگی‌های این جنگنده معرفی شده است.

سوخو-۵۷ با طول ۲۰ متر و عرض نوک تا نوک بال ۱۵ متر، مجهز به سامانه هدایت مجازی به عنوان همکار خلبان جنگنده است و می‌تواند شتاب و توان ضربه زنی در جنگ هوایی را افزایش دهد.

 

منبع : عصر ایران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه