ارسال به دیگران پرینت

توضیح پزشک معروف چینی درباره ایمنی جمعی و افزایش فوتی های کرونا

«جونگ نان شان» پزشک معروف چینی که نقش مهمی در مهار ویروس های مرس و سارس در چین داشته است ضمن انتقاد از روش «ایمنی جمعی یا گله ای» اظهار کرد استفاده از این روش باعث افزایش تعداد فوتی های کرونا می شود.

توضیح پزشک معروف چینی درباره ایمنی جمعی و افزایش فوتی های کرونا

«ایمنی جمعی» نوعی محافظت غیرمستقیم از بیماری‌های عفونی است و زمانی اتفاق می‌افتد که درصد زیادی از جمعیت در برابر یک عفونت، از طریق عفونت‌های قبلی یا واکسیناسیون مصون شوند از این طریق می‌توان از افرادی که مصون نیستند، در مقابل بیماری حفاظت کرد در جمعیتی که بخش اعظمی از افراد از مصونیت برخوردار هستند، چنین افرادی در انتشار بیماری سهمی ندارند و زنجیره‌های انتشار عفونت مختل می‌شوند که این امر یا سبب توقف یا کند شدن شیوع بیماری می‌شود زیرا هرچه نسبت افراد مصون در یک جامعه بیشتر باشد، احتمال تماس افراد غیر ایمنی با فرد عفونی کمتر می‌شود و به محافظت افراد غیر مصون از عفونت کمک می‌کند.

گسترش کرونا در جهان و عدم موفقیت در یافتن درمان و یا تولید واکسن برای آن، برخی از ناظران را بر آن داشته تا بر رویکرد «مصونیت جمعی یا گله‌ای» تاکید کنند موضوعی که این پزشک چینی آن را رد می کند.

به گزارش ایرنا از رادیو بین المللی چین، "نان شانگ" عضو فرهنگستان علوم چین روز چهارشنبه در نشست ویدیویی با دانشجویان چینی خارج از کشور، ضمن مخالفت با «ایمنی گله ای» جمعیت گفت: تحقق ایمنی گله ای به این معنی است که شمار زیادی از مردم جان خود را از دست خواهند داد زیرا اگر بخواهیم این روش را اجرا کنیم باید اجازه دهیم که ۷۰ درصد مردم به کرونا مبتلا شوند.

این پزشک چینی گفت: گزارش ها حاکی است که در اروپا ۲۰ درصد مردم پادتن دارند و بالاترین رقم در این مورد شاید به ۲۵ درصد برسد ولی این رقم تا ایمنی عمومی که باید حدود ۷۰ درصد باشد فاصله زیادی دارد.

پادتَن یا آنتی‌بادی نوعی پروتئین است که در دستگاه ایمنی بدن تولید می‌شود و در خون به گردش در می‌آید تا به اجسام بیگانه همچون باکتری و ویروس در بدن حمله‌ور شود و آن‌را بی‌زیان سازد به زبان ساده پادتن ماده‌ای است که هرگاه یک ماده میکروبی (پادگن) وارد بدن شود در خون ایجاد می‌شود و در نتیجه بدن در مقابل آن میکروب مقاومت پیدا می‌کند.

نان شانگ افزود: برای تحقق ایمنی در مقابل کرونا،  ابتلای ۶۰ تا ۷۰ درصدی به کرونا لازم است ولی تا کنون تنها حدود ۲۰ درصد از مردم مبتلا شده اند به این ترتیب من موافق چنین اقدامی نیستم زیرا که شمار زیادی از مردم جان خود را از دست می دهند.

او با بیان اینکه روش های زیادی برای ایمنی افراد در برابر کرونا وجود دارد تصریح کرد: پیشگیری و خود محافظتی تا زمان تولید واکسن از مهمترین این راه ها است.

شیوع ویروس کرونا معروف به «کووید ۱۹» برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین بعد از انجام یک سری تحقیقات، در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا تا صبح امروز چهارشنبه در سراسر جهان به سه میلیون و ۷۲۷ هزار نفر رسیده است که ۲۵۸ هزار و ۳۰۰ تن آنها فوت شده و یک میلیون و ۲۴۲ هزار نفر هم بهبود یافته و بقیه همچنان با این بیماری درگیر هستند آمریکا با یک میلیون و ۲۳۷ هزار مبتلای به ویورس کرونا در صدر بیشترین مبتلایان به این ویروس است.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه