ارسال به دیگران پرینت

کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ظرفیت‌های بسیار هنوز محروم است

کاندیدای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در گفتگو بامردم کهگیلویه و بویراحمد گفت: کهگیلویه و بویراحمد علیرغم داشتن ظرفیت‌های زیادی از جمله نفت و گاز، گردشگری و دامداری و کشاورزی محروم است.

کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ظرفیت‌های بسیار هنوز محروم است

قاضی زاده هاشمی در شبکه استانی دنا افزود: مردم کهگیلویه و بویراحمد سال‌های سال در کنار انقلاب و نظام بودند و خدمات بی نظیری به نظام ارائه دادند و این استان مشاهیری از جمله آیت الله ملک حسینی و پروفسور علی ملک در دامن خود پرورده است.

وی با بیان اینکه روند احداث جاده چرام به باشت به طول انجامید و در سال‌های اخیر خطرات و آسیب‌های زیادی به مردم این منطقه وارد کرد، گفت: باید این جاده هر چه زودتر راه اندازی شود.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: شهرستان بهمئی در لیست اقتصاد مقاومتی قرار دارد و بیشترین مهاجرت را به خود اختصاص داده و این در حالی است که این شهرستان از ظرفیت معادن و گردشگری بسیار بالایی برخوردار است و در نزدیکی پالایشگاه (بیدبلند) واقع شده است.

وی افزود: گچساران ۲۰ درصد نفت و گاز کشور را تأمین می‌کند و منافع نفت و گاز این منطقه به مردم این شهرستان نمی‌رسد و توسعه شاخص‌های بهداشتی باید در این منطقه مورد توجه ویژه قرار گیرد.

قاضی زاده هاشمی اظهار داشت: در سال جاری زمین لرزه ه سی سخت منجر به تخریب منازل مردم شهرستان دنا شد و باید هر چه زودتر این منازل بازسازی شود و توسعه راه‌های روستایی و گازرسانی روستایی در شهرستان‌های کهگیلویه و بویراحمد در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: در راستای خدمت به مردم این استان، بیمارستان‌های نیمه کاره شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده، توسعه پتروشیمی دهدشت، طرح آبرسانی به دهدشت، سوق و لنده باید هر چه زودتر تکمیل شود.

کاندیدای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری یادآور شد: چهار طرح ملی نیمه تمام در لنده وجود دارد که در دولت سلام این طرح‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی افزود: در شهرستان مارگون نیز ظرفیت‌های زیادی از جمله تولید ماهیان سردآبی، رفع مشکلات آب شرب عشایر و کشاورزان و باغداران به طور ویژه در دستور کار قرار می‌گیرد.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه در طول هفتاد سال گذشته تورم قشر ضعیف را آزار داده است، گفت: شکاف در آمدی هر روز در حال افزایش است و هر چه از مرکز به سمت مرزها می‌رویم وضعیت وخیم‌تر می‌شود.

وی با بیان اینکه اینکه ما همه ایران را در تهران خلاصه کردیم افزود: هفتاد درصد بودجه‌های دولتی، ایجاد مراکز تفریحی، توزیع نیروی متخصص به طور کلی همه و همه در تهران اون هم در شمال تهران هزینه می‌شود.

وی با بیان اینکه تبعیض مزمن منجر به تورم مزمن شده است، اظهار داشت: فقرا در حال مالیات دادن به ثروتمندان هستند و بیکاری گسترده از دیگر مشکلات مردم است.

قاضی زاده هاشمی افزود: حدود ۴۵۰ شهرستان در کشور وجود دارد و از این تعداد ۱۵۰ کشور وضعیت بحرانی و ۳۰ شهرستان وضعیت فوق بحرانی دارند.

وی همچنین با بیان اینکه بسیاری از جوانان از مناطق محروم برای خدمت سربازی یا گذراندن دوره دانشگاهی به شهرستان‌های غنی کشور عزیمت می‌کنند، گفت: در دولت سلام سربازی به صورت اجباری نیست بلکه به صورت حرفه‌ای و داوطلبی شکل می‌گیرد و ما طرحی کلان در دستور کار داریم که بر اساس آن نباید همه امکانات در تهران خلاصه شود و مردم بین مرکز استان و تهران سرگردان باشند بلکه باید مدیران در مراکز از قدرت و اختیار پاسخگویی در حد وزیر برخوردار باشند.

کاندیدای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اظهار داشت: باید بودجه‌ها بین دستگاه‌ها به صورت عادلانه توزیع شود و در شهرستان‌ها نیز باید این بودجه عادلانه در اختیار فرمانداران قرار گیرد.

وی افزود: همچنین اختیار منابع مالی هر شهرستان باید در اختیار آن شهرستان باشد و در دولت سلام قدرت و حاکمیت به مردم بازمی گردد و این گفته من بر اساس قانون اساسی است.

قاضی زاده هاشمی اظهار داشت: نفت مردم به جای سفره آنها، در دولت هزینه می‌شود و دولت تورم را از جیب مردم بر می‌دارد، مالیات‌های نادرست از جیب مردم هزینه می‌شود، منابع و هزینه‌های بورس را از جیب مردم بر می‌دارند.

وی تصریح کرد: سامانه‌ای الکترونیکی در دولت سلام راه اندازی شده که بر اساس آن اگر یک سوم مردم از مدیر مربوطه ناراضی باشند آن مدیر باید عزل شود و هزینه‌های ۱۳ هزار مدیرکل و فرماندار توسط مردم تأمین می‌شود و باید آن مدیر پاسخگوی مشکلات مردم باشد.

قاضی زاده هاشمی افزود: ما بودجه را مستقیم به شهرستان‌ها پرداخت می‌کنیم و در دولت سلام استاندار کارش معرفی مدیران، برنامه ریزی برنامه‌های کلان، رابط بین استان و مرکز کشور است و ظرفیت‌های طبیعی، زیرساختی، انسانی و مزیت‌های شغلی هر منطقه را استخراج کردیم و می‌دانیم هر شهرستانی چه منابعی دارد و بر اساس این ظرفیت‌ها، مناطق مختلف کشور را برای رسیدن به توسعه اولویت بندی می‌کنیم.

وی اظهار داشت: ظلمی صد ساله به برخی مناطق کشور شده و باید این مناطق را شناسایی و مشکلات و موانع توسعه آن مناطق را برطرف کنیم و با سرمایه گذاری در این مناطق این تبعیض تاریخی از بین می‌رود.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه دولت سلام، دولت همه مردم ایران به ویژه جوانان است گفت: برنامه‌های دولت سلام بر اساس تجربیات صد ساله دولت‌های گذشته طراحی شده و مردم را بر سر سفره انقلاب می‌نشاند و وظیفه دولت اسلامی برقراری عدالت در جامعه و بودن با مردم است و از بین بردن قبیله گرایی، رانت، فساد و تبعیض در صدر برنامه‌های دولت سلام قرار دارد.

 

منبع : مهر
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه