محسن رضایی نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه بدون تعارف شبکه دو سیما در پاسخ به این سوال که آیا سنگینی کار را احساس میکنید؟، گفت: بله، هشت سال آینده جزو سختترین دوران جمهوری اسلامی است.
وی ادامه داد : به دلیل تجربه دانش و برنامه ای که آماده کردهام وارد این عرصه شدم، من نیروهای جوان کشور را می شناسنم و تجربه استفاده از آنها را دارم و سختتر از این دوران را نیز پشت سر گذاشتم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری در خصوص اینکه بسیاری از مسئولان در گذشته نیز با برنامه آمده بودند اما نتوانستد مشکلات مردم را حل کنند، گفت: دلیلش این بود که این کاره نبودند. یک عده برنامه نوشته اند و به دست این آقایان دادند، برنامه به دست آنها سنجاق شده و برنامه سنجاق شده به دست دولتمردان به نتیجه نمی رسد، اگر مردم دولت را به من بدهند وقتی کارشناسان با من صحبت کنند از ۱۰ نظری که داده می شود تشخیص می دهم که کدام نظر درست است.
رضایی در خصوص میزان آشنایی اش با درد مردم، گفت : حقیقتاً من شرمنده هستم و طی سه ماه به ۲۵ استان سفر کردم، من درست وارد زندگی مردم شدم. نان قرضی، فقر و زباله گردی را دیدم و حقیقتاً از خودم خجالت کشیدم که چرا میراث شهدا و میراث این انقلاب بزرگ امروز به اینجا کشیده شده است.
وی در در پاسخ به سوال دیگری در خصوص خبر داشتن از قیمتها، گفت : کدام قیمت ها را می گویید؟ قیمت دیروز یا قیمت امروز؟ واقعاً باید بگویم بی ثباتی و هرج و مرج در قیمتها حاکم است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری در خصوص اینکه آیا اگر جای مردم بودید به وعده ها و شعارها اعتماد میکردید؟ گفت: من به برنامه و کارنامه اعتماد می کنم یعنی هرکس بیاید و حرف بزند تا زمانی که کارنامه و برنامه او را متوجه نمیشدم به هیچ وجه و اعتماد نمی کردم. حقیقتا به مردم حق میدهم بدون تحقیق اعتماد نکنند.
رضایی گفت: از مردم میخواهم که به من و وعده هایم اعتماد کنند دلیلش هم این است که کارنامه و سابقه کاری من روشن است، ضمن اینکه آمدهام خودم را فدای ملت ایران کنم و به هیچ وجه ملت ایران را فدای خودم و دوستان خودم نمیکنم.
وی ادامه داد: قبول دارم که مردم به سادگی اعتماد نکنند اما سابقه من روشن است، من اقتصاددان هستم و استاد تمام دانشگاه از سوی دیگر سیاستهای اقتصادی که تنظیم کردیم اگر این دولتها به آن عمل می کردند این اتفاق ها نمی افتاد که امروز موجب بیاعتمادی مردم شود ما در همه زمینه های اقتصادی سیاست گذاری کردیم اما دولت ها عمل نکردند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که چند درصد از مشکلات کشور را مرتبط با تحریم ها میداند؟ اظهار داشت: تحریم ها موثر است و حدود ۳۰ الی۴۰ درصد مسائل تاثیر دارد اما از داخل میتوان تحریمها را بی اثر کرد و با توانایی های داخلی ما میتوانیم تحریم ها را خنثی کنیم. تولید ملی را راه بیندازیم، جوانان را پای کار آورده و خلاقیت و نوآوری را راه بیندازیم.
رضایی ادامه داد ما چطور صاحب موشک شدیم، اما چگونه است که نمی توانیم خودروی ملی را درست کنیم؟
وی در خصوص اینکه مردم دوست دارند با تیم اقتصادی شما آشنا شوند، گفت : در حال صحبت کردن و نهایی کردن هستیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری در خصوص اینکه اگر در این انتخابات موفق نشود چقدر به قانون تمکین میکند؟ گفت: من تا امروز تمکین کرده ام و برای رای مردم احترام قائل هستم، اما اگر این دولت هایی که آمدهاند و رفتهاند تکرار شوند شرایط سختی بر ایران حاکم خواهد شد. تکرار دولتهای گذشته سم مهلکی برای آینده ایران است.
رضایی در پاسخ به این سوال که آیا طرح یارانه ۴۵۰ هزار تومانی شدنی هست و اینکه چرا تاکنون دولتها این اقدام را انجام ندادهاند؟، گفت: به دلیل این که نمی دانستند و همچنین می ترسیدند. کسی که از موضوعی اطلاع ندارد و بخواهد دست به انجام آن کار بزند یا خراب میکند و یا به دلیل ترس و وحشت اصلاً وارد آن کار نمی شود.
وی ادامه داد: مطمئن هستم که افزایش یارانه ممکن است و به تورم نمیانجامد، من اقتصاددان هستم و با دلیل می گویم مثل این است که شما از یک جراح بپرسید که این جراحی که انجام می دهید چطور می شود. دلیل اینکه تاکنون دولتها وارد نشدن به خاطر این است که این کاره نبودند. کدام یک از این آقایانی که تاکنون آمده اند اقتصاددان بودند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: مشکل کشور این بوده که افرادی بر سر کار آمدند پوز اداره کشور را دادند، اما اصلاً این کار نبوده اند و توانمندی در سابقه و در کارنامه شان نبوده است.
رضایی درباره فرزندانش و شغل آنها، گفت: من دو تا پسر داشتم که یکی از آنها فوت کرده و دیگری دکترا دارد که کارمند مجمع است، همچنین سه دختر دارم که دو تای آنها خانهدار هستند و یکی دیگر از آنها در یکی از بانک ها کار میکند.
وی تصریح کرد: صادقانه به ملت ایران میگویم، من فرزند سختی ها هستم، در کودکی تابستان ها کار می کردم. از طرفی دیگر مشکل کشور این است که مدیریتی که بتواند وفاق ایجاد کند و نظرات را تجمیع کند وجود ندارد، بانک مرکزی برای خودش یک کار می کند، وزارت اقتصاد کار دیگر.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: در جنگ هر کسی می گفت از یک جا حمله کنیم اما زمانی که فرمانده سپاه شدم با کمک برادران عزیز ارتش توانستیم وفاق ایجاد کنیم و نظرات مختلف را یکی کنیم. مهمترین کاری که خواهم کرد این است که در همان سال اول یک آرامشی از بعد تصمیمسازی و تصمیمگیری به وجود می آورم.
دیدگاه تان را بنویسید