ارسال به دیگران پرینت

سخنگوی دولت تشریح کرد

مواضع دولت درباره تخصیص ارز برای دارو، واگذاری سهام ایران‌خودرو و رفع فیلترینگ سایر پلتفرم‌ها

سخنگوی دولت درباره برنامه دولت برای رفع فیلترینگ از دیگر پلتفرم‌های مسدودشده، گفت: طبق اعلام وزیر ارتباطات، دولت در راستای حکمرانی فضای مجازی، مسدود بودن هیچکدام از سکوها را در دستور کار ندارد و امیدواریم که در مسیری که آغاز شده است، شاهد گشایش‌های جدیدی باشیم.

مواضع دولت درباره تخصیص ارز برای دارو، واگذاری سهام ایران‌خودرو و رفع فیلترینگ سایر پلتفرم‌ها

سخنگوی دولت درباره برنامه دولت برای رفع فیلترینگ از دیگر پلتفرم‌های مسدودشده، گفت: طبق اعلام وزیر ارتباطات، دولت در راستای حکمرانی فضای مجازی، مسدود بودن هیچکدام از سکوها را در دستور کار ندارد و امیدواریم که در مسیری که آغاز شده است، شاهد گشایش‌های جدیدی باشیم.

فاطمه مهاجرانی در نشست خبری با نمایندگان رسانه‌ها با اعلام اینکه وزیر نفت در چند روز آینده خبر خوشی برای  مردم دارد، گفت: اتفاقات بسیار مبارکی در حوزه نفت رخ خواهد افتاد؛ خبرهای خوب در حوزه اشتغال‌آفرینی و سرمایه‌گذاری در راه است که به رونق خوب سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی کمک می‌کند و با حضور رئیس‌جمهوری اعلام خواهد شد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره واردات دارو، اظهار کرد: دارو جزو مواردی است که وقتی دچار نوسان می‌شود طبیعتاً در جامعه التهاب ایجاد می‌کند و این واکنش هم درست است چرا که کسانی که دارو می‌خرند برای درمان است و این التهاب از همان موضوع ناشی می‌شود و قابل انتظار است.

مهاجرانی یادآور شد: ما مفهومی به نام قیمت‌گذاری دستوری که به نوعی برای قیمت‌ها سقف می‌گذاریم و این در حالی است که بسیاری اوقات شاهد یک افزایش قیمتی در فرایندهای تولید از جمله مواد خام یا سایر اجزایی که به تولید دارو کمک می‌کند، هستیم.

سخنگوی دولت گفت: بسیاری اوقات وقتی قیمت‌گذاری دستوری می‌کنیم سایر در اجزای منتج به تولید نیز افزایش قیمت پیدا می‌کنند و شرکت‌های داروسازی دچار مشکل مالی می‌شوند. به همین دلیل برخی اوقات این شرکت‌ها دچار زیان‌های جدی می‌شوند.

دولت با جدیت در مسیر تامین منابع مالی برای اقلام دارویی فعال است

وی تصریح کرد: دولت با جدیت در پی آن است که یکسری از اقلام دارویی که به‌شدت مورد نیاز مردم است تامین شود و به همین دلیل در مسیر تخصیص ارز و تامین منابع مالی فعال است.

مهاجرانی یادآور شد: تمرکز ما بر این است دارو را داخل بتوانیم تولید کنیم، چرا که هم فارغ‌التحصیلان ارزشمندی در این زمینه و هم کارخانه‌های بسیار موثری در این بخش داریم و تاکید ما بر تولید داخل است.

در راستای سلامت مردم از هیچ وارداتی در حوزه دارو فروگذار نمی‌کنیم

سخنگوی دولت تأکید کرد: البته هرجا هم لازم باشد در راستای سلامت مردم از هیچ وارداتی در حوزه دارو فروگذار نمی‌کنیم. در راستای تقویت شبکه‌های تامین، تولید و توزیع هم سعی می‌کنیم آن‌ها را منظم‌تر سازیم تا سیستم‌های اطلاعاتی به هم مرتبط باشند و بهبود عملکرد شبکه را شاهد باشیم‌.

وی افزود: مدیریت این روند و البته همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیانی که در زمینه دارو فعال هستند، راهبردهای دولت در راستای مدیریت بازار دارو است.

مهاجرانی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره دیدگاه دولت در زمینه واگذاری سهام ایران‌خودرو به بخش خصوصی که از روز گذشته آغاز شده است، گفت: این امر طبق برنامه دولت‌ها و از جمله دولت چهاردهم برای کاهش تصدی‌گری انجام می‌شود. معتقدیم هرچه چنین اقداماتی بیشتر انجام شود کارها در این بخش بهتر پیش می‌رود، فضا رقابتی می‌شود و در نهایت کار به اهلش سپرده می‌شود.

سخنگوی دولت یادآور شد: ایران‌خودرو از دهه ۴۰ با ما همراه است و طبیعتاً همه ما تاکید و تلاش داریم تا عملکرد این مجموعه نیز هر روز بهتر شود و بهبود یابد.

دولت مسدود بودن هیچکدام از سکوها را در دستور کار ندارد

وی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای رفع فیلترینگ از دیگر پلتفرم‌های مسدودشده، اظهار کرد: طبق اعلام وزیر ارتباطات، دولت در راستای حکمرانی فضای مجازی، مسدود بودن هیچکدام از سکوها را در دستور کار ندارد و امیدواریم که در مسیری که آغاز شده است، شاهد گشایش‌های جدیدی باشیم.

عیدی کارمندان دولت اوایل اسفندماه پرداخت خواهد شد

مهاجرانی با اعلام پرداخت عیدی کارمندان از اوایل اسفند، اظهار کرد: عیدی کارمندان ۳ میلیون تومان و ۸۴۰ هزار تومان حق عائله‌مندی و ۳۶۰ هزار تومان بابت هر فرزند در اوایل اسفندماه پرداخت خواهد شد.

سخنگوی دولت با اشاره به برگزاری جلسه سران قوا، گفت: هدف این جلسه ایجاد همدلی و حل مسائل بود. این نخستین‌بار است که سران سه قوه در چنین نشستی گردهم آمدند. این جلسه بسیار مفید و پربار بود و هدف آن ایجاد همدلی و حل مسائل کشور است. اگر مسئله‌ای را بپذیریم، حل آن آسان‌تر خواهد شد.

معاونت علمی ریاست جمهوری تهیه دستیار هوشمند برای دولت را در دستور کار دارد

وی با تاکید بر اینکه ما برای هوش مصنوعی پیش فرض هوش تجاری را نیاز داریم، گفت: در ابتدا باید بتوانیم یک حجمی از داده‌ها را جمع کنیم و بعد به سراغ هوش مصنوعی برویم. معاونت علمی ریاست جمهوری تهیه دستیار هوشمند برای دولت را در دستور کار دارد و برای حوزه ورزش در رشته کشتی کار را آغاز کردند. ان‌شاءالله به زودی شاهد نیروگاه‌های هوشمند هم خواهیم بود.

ادامه دارد ...

منبع : ایسنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه