بررسی مضرات آویشن
مضرات آویشن یکی از نگرانیهای همیشگی افرادی است که به گیاهان خانواده نعناعیان حساس هستند. برای اطلاع از مضرات آویشن در ادامه این خبر باما همراه باشید.
استفاده از آویشن در آشپزی خواص بسیاری برای سلامتی دارد. اما ممکن است برای بعضی افراد مضراتی نیز به همراه داشته باشد.
مضرات آویشن از نگرانیهای اصلی احتمال بروز واکنشهای آلرژیک در افرادی است که به آویشن یا سایر گیاهان خانواده نعناعیان حساس هستند. واکنشهای آلرژیک از تحریکات خفیف پوست تا پاسخهای آلرژیک شدید متغیر است
گیاه آویشن حاوی ترکیباتی است که ترشح اسید معده را تحریک میکند و برای افراد مبتلا به برخی اختلالات گوارشی وزخمها مشکلساز بوده و به طور بالقوه علائم آنها را تشدید میکند.
عوارض احتمالی مصرف آویشن
آویشن دارای خواص رقیقکننده برای خون است، بنابراین افرادی که داروهای ضد انعقاد مصرف میکنند باید مراقب باشند تا از تداخلات احتمالی یا خونریزی بیش از حد جلوگیری کنند. علاوه بر این، مصرف آویشن باید حداقل دو هفته قبل از عمل قطع شود تا خطر افزایش خونریزی در طول یا بعد از عمل به حداقل برسد. مانند هر گیاه یا مکمل غذایی، مهم است که آویشن را در حد اعتدال استفاده کنید و در صورت داشتن هر گونه نگرانی یا شرایط خاص سلامت با یک متخصص مراقبتهای بهداشتی مشورت کنید.
درمان قطعی سرماخوردگی با این گیاه
واکنشهای آلرژیک
برخی از افراد ممکن است به آویشن یا سایر گیاهان از خانواده نعناعیان مانند نعناع، ریحان یا پونه کوهی حساسیت داشته باشند. واکنشهای آلرژیک از خفیف تا شدید متغیر بوده و شامل علائمیمانند بثورات پوستی، خارش، تورم یا مشکل در تنفس هستند. اگر به این گیاهان آلرژی دارید، بهتر است از مصرف آویشن اجتناب کنید یا قبل از استفاده با یک متخصص مراقبتهای بهداشتی مشورت کنید.
تداخل با داروها
آویشن، مانند سایر گیاهان و گیاهان دارویی، ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد. اگر از داروهایی استفاده میکنید، به ویژه داروهای ضد انعقاد، ضد تشنج یا داروهای فشار خون، مهم است که قبل از استفاده از آویشن به عنوان مکمل یا در مقادیر زیاد، با پزشک خود مشورت کنید.
تحریک گوارش
آویشن به طور کلی به خوبی تحمل میشود و خواص اویشن برای معده بسیارند اما مصرف مقادیر زیاد یا اشکال غلیظ آویشن، مانند اسانس آویشن، ممکن است در برخی افراد باعث ناراحتی یا تحریک دستگاه گوارش شود. بهتر است از آویشن در مقادیری مناسب برای آشپزی استفاده کنید و از مصرف بیش از حد محصولات غلیظ آویشن خودداری کنید تا از مضرات آویشن در امان بمانید.
بارداری و شیردهی
در حالی که استفاده از آویشن در مقادیر متوسط به طور کلی در دوران بارداری و شیردهی بیخطر است، باید از انواع غلیظ یا دوزهای بالای آویشن اجتناب شود. همیشه توصیه میشود قبل از استفاده از مکملها یا داروهای گیاهی در دوران بارداری یا شیردهی با یک متخصص مراقبتهای بهداشتی مشورت کنید.
حساسیت پوستی
اسانس آویشن، زمانیکه به صورت موضعی استفاده شود، میتواند در برخی افراد، به ویژه آنهایی که پوست حساسی دارند، باعث تحریک یا حساسیت پوستی شود. مهم است که اسانس آویشن را به درستی رقیق کنید و قبل از استفاده از آن در نواحی کوچکتری از پوست، آزمایش کنید.
مضرات آویشن برای قاعدگی
شواهد علمی محدودی وجود دارد که به طور خاص به مضرات آویشن برای قاعدگی پرداخته است. آویشن به طور سنتی برای اهداف مختلف از جمله حمایت از سلامت باروری استفاده میشود. اما مهم است توجه داشته باشید که هر فردی ممکن است به طور متفاوتی به گیاهان و مواد غذایی واکنش نشان دهد.
برخی از زنان تغییرات خفیفی در چرخه قاعدگی یا تعادل هورمونی در هنگام مصرف مقادیر زیاد آویشن گزارش کردهاند اما این اثرات عمومأ به خوبی مستند نشده یا به طور گسترده گزارش نشدهاند.
مانند هر گیاه یا مکمل دیگری، واکنشها و حساسیتهای فردی میتواند متفاوت باشد. اگر پس از استفاده از آویشن هر گونه نگرانی یا عوارض نامطلوب داشتید، با قطع مصرف از مضرات آویشن جلوگیری کرده و با پزشک خود مشورت کنید.
دیدگاه تان را بنویسید