استانهای قزوین، لرستان و کرمانشاه بیشترین میزان مقاومسازی را در کشور دارند. در این استانها ۷۲ درصد خانههای روستایی مقاومسازی شده است.
براساس اعلام بنیاد مسکن درباره پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی، کمترین میزان مقاومسازی هم در استانهای اصفهان، سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی با حدود ۳۰ درصد گزارش شده است.
از آغاز برنامه مقاومسازی مسکن روستایی در سال ۱۳۸۴ تا سال ۱۳۹۰، یک میلیون و ۳۵۸ هزار واحد مسکن روستایی با استفاده از تسهیلات ارزان، مقاومسازی شد.
از سال ۱۳۹۱ تا سال ۱۴۰۰ هم حدود ۵۶۵ هزار واحد مسکن روستایی با استفاده از تسهیلات ارزان، مقاومسازی شد. افت میزان مقاومسازی مسکن روستایی در دهه ۹۰ موجب شد جشن مقاومسازی همه واحدهای مسکونی روستایی تا سال ۱۴۱۰ به تعویق بیفتد.
لطفا این رو به بانک اعلام کنید بخصوص شهرهای استان ها که هیچوقت یک جواب درست وحسابی ندارند وگرنه مردم که از بدبختی هی میرن بانک برای وام لطفا به شهر های با جمعیت کم بیشتر وام ساخت ب ید که نخوان برای زندگی خوب به مرکز استان ها مهاجرت کنند اگر یک مسکن خوب در شهر وروستا باشه با یک مغازه برای کسب درامد عقل شون پاره سنگ بر نداشته بیان حاشیه پایتخت زندگی کنند
این چه آغازیه که چند ماهه شروع نمیشه. مردم را خر فرض کردید. خودتونید. کذابهای بی همه چیز.
آغاز شده واقعا!!!!
نمیدونم که ما چرا اینقدر ساده لوح هستیم که کلا گول شما ها رو میخوریم.