ارسال به دیگران پرینت

زنان و کودکان | پناهجویان | مهاجرت غیرقانونی

انتقال مهاجران غیرقانونی از انگلیس به آفریقا

با این حال منتقدان در انگلیس می‌گویند که انتقال پناهجویان به رواندا بسیار بحث برانگیز و با توجه به سوابق حقوق بشری رواندا، نگران کننده است.

انتقال مهاجران غیرقانونی از انگلیس به آفریقا

 دولت انگلیس برای مقابله با روند فزاینده مهاجرت غیرقانونی به این کشور از مسیر پر خطر گذرگاه کانال مانش، درصدد انتقال افراد به کشور آفریقایی رواندا است تا در این مدت به اصطلاح به پرونده مهاجرتی آن‌ها رسیدگی کند.

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس این اقدام را که ابعاد حقوقی آن چندان روشن نیست، در راستای مقابله با قاچاقچیان شرور دانسته که دریا را به گورستان مهاجران تبدیل کرده‌اند. او قرار است امروز جزئیات این طرح را ارائه کند. پریتی پتل وزیر کشور انگلیس هم به رواندا سفر کرده تا قرارداد این توافق را امضاء کند.

این درحالی است که موسسات خیریه هشدار داده اند که "تصمیم ظالمانه و ناپسند" دولت برای انتقال پناهجویان به مکانی بالغ بر ۹ هزار کیلومتر دورتر، نه تنها در رسیدگی به معضل مهاجرت ناکام خواهد بود، بلکه "به هرج و مرج بیشتر انسانی منجر خواهد شد" و حدود ۱.۴ میلیارد پوند هزینه در بر خواهد داشت.

دولت انگلیس ادعا می‌کند که اگر در زمینه مهاجرت غیرقانونی از طریق کانال مانش تدبیری اندیشیده نشود، آمار مهاجرت از این مسیر روزانه به یک هزار نفر می‌رسد. بر اساس گزارش‌های منتشر شده سال گذشته، ۲۸ هزار و ۵۲۶ نفر از کانال مانش با قایق‌های کوچک عبور کرده‌اند. این رقم در سال ۲۰۲۰، ۸ هزار و ۴۰۴ نفر بود.

یک سخنگوی دولت امروز ادعا کرد که این طرح محدود به مردانی است که به دلایل اقتصادی به انگلیس مهاجرت می‌کنند. نخست وزیر انگلیس هم گفت: می‌پذیرم که مهاجران در جستجوی زندگی بهتری هستند، اما این رویاها مورد سوء استفاده قرار گرفته است. قاچاقچیان شرور از افراد آسیب پذیر سوء استفاده می کنند و کانال مانش را به قبرستانی پرآب تبدیل کرده‌اند. وی افزود که در جریان مهاجرت از کانال مانش، مردان، زنان و کودکان در قایق های غیرقابل تردد غرق و در کامیون های یخچال دار خفه می شوند.

با این حال منتقدان در انگلیس می‌گویند که انتقال پناهجویان به رواندا بسیار بحث برانگیز و با توجه به سوابق حقوق بشری رواندا، نگران کننده است.

انگلیس پس از خروج از اتحادیه اروپا با افزایش ورود غیرقانونی مهاجران از طریق کانال مانش به این کشور روبرو بوده و به دنبال راهکارهای متفاوتی برای مقابله با این معضل بوده است.

این کشور سال گذشته توافق کرد تا برای مهار مهاجران ۵۴ میلیون پوند به فرانسه کمک کند. بر اساس توافق صورت گرفته که یک نسخه آن در تارنمای دولت انگلیس منتشر شد، فرانسوی‌ها موافقت کردند تا تعداد مأموران خود را در امتداد ساحل دریا ۲ برابر کنند و با خرید تجهیزات مناسب، منطقه تحت نظر خود را افزایش داده تا از تردد مهاجران به انگلیس جلوگیری کنند.

آن‌ها همچنین تعهد کردند که با استفاده از کمک مالی انگلیس پناهگاه‌های بیشتری را برای آوارگان در فرانسه ایجاد کنند تا از مهاجرت به انگلیس منصرف شوند. این توافق میان جرالد دارمانین و پریتی پتل وزرای کشور فرانسه و انگلیس منعقد شد.

قرار بود بیشتر عملیات در فرانسه متمرکز شود تا اقدام مهاجران در نقطه متوقف شود. اما بدبینی و بی اعتمادی فزاینده ای در انگلیس نسبت به توافق با فرانسه در حال شکل‌گیری است و شمار افرادی که به صورت غیرقانونی از کانال مانش وارد این کشور می‌شود رو افزایش است.

منبع : عصر ایران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه