ارسال به دیگران پرینت

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت :

چه کسانی به حج می‌روند؟

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین از همگان درخواست کرد تلاش کنند بهترین خدمات را برای زائران ایرانی که به حج مشرف می‌شوند، ارائه کنند.

چه کسانی به حج می‌روند؟

به دنبال موافقت عربستان با برگزاری عمومی حج تمتع و حضور بیش از یک میلیون زائر، معاون سازمان حج و زیارت اولویت سفر حج را با افرادی دانست که در گذشته برای حج ۱۳۹۹ ثبت‌نام کرده‌ و هزینه آن را پرداخته‌اند.

اکبر رضایی ـ معاون حج و عمره در سازمان حج و زیارت ـ‌ درباره ملاک اعزام زائران به حج ۱۴۰۱، گفت: از میان بیش از ۷۴ هزار زائری که در سال ۹۹ ثبت‌نام و هزینه سفر خود را واریز کرده‌اند، اولویت با آن‌هایی است ثبت‌نام خود را کامل کرده باشند.

او اظهار کرد: طبق اخبار و اطلاعات دریافتی، از سهمیه یک میلیون نفری که برای حج آینده تعیین شده است، ۱۵۰ هزار نفر از داخل و ۸۵۰ هزار نفر از خارج عربستان در مناسک حج تمتع حضور خواهند داشت.

سیدصادق حسینی ـ‌ رییس سازمان حج و زیارت ـ نیز سه شرط پذیرش حجاج را زیر ۶۵ سال بودن، واکسیناسیون با واکسن‌های مجاز اعلام‌شده از سوی عربستان و گواهی آزمایش منفی کرونا اعلام کرد.

او افزود: درحال پی‌گیری هستیم تا دعوتنامه حج را هرچه زودتر دریافت کنیم تا وضعیت حج آینده و سهمیه حجاج ایرانی برای ادای مناسک حج روشن و یادداشت تفاهم فی‌مابین هم امضاء ‌شود.

اعتراض به شرط سنی حج و سهمیه‌بندی عربستان

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین عبدالفتاح نواب ـ‌ نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ـ نیز با بیان این‌که خداوند شرط استطاعت برای حج را توانایی جسمی و مالی قرار داده است، اعلام شرط سنی از سوی عربستان برای ادای واجب الهی را تعجب‌برانگیز دانست و بیان کرد: با این شرط، افراد سالم زیادی از انجام حج امسال محروم می‌شوند.

او گفت: اختصاص سهمیه ۱۵۰ هزار نفری برای زائران داخل عربستان و ۸۵۰ هزار نفر برای بیش از یک میلیارد مسلمان جهان با منطق هر هزار نفر یک نفر سازگاری ندارد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین از همگان درخواست کرد تلاش کنند بهترین خدمات را برای زائران ایرانی که به حج مشرف می‌شوند، ارائه کنند.

 

 

منبع : عصر ایران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه