سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل (شاباک)، عصر امروز (چهارشنبه)، در بیانیهای مدعی شد که چهار زن ساکن اسرائیل و یک مرد را به اتهام ارتباط با ایران دستگیر کرده است. بنابر گزارش شبکه عبریزبان «کان»، ادعای دستگیری این چهار زن به حدود یک ماه پیش باز میگردد و امروز به منابع عبری اجازه انتشار آن داده شده است.
سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک)، عصر امروز (چهارشنبه)، در بیانیهای مدعی شد که چهار زن ساکن فلسطین اشغالی و یک مرد را به اتهام ارتباط با ایران دستگیر کرده است.
بنابر گزارش شبکه عبریزبان «کان»، ادعای دستگیری این چهار زن به حدود یک ماه پیش باز میگردد و امروز به منابع عبری اجازه انتشار آن داده شده است.
شاباک امروز در بیانیه یادشده ادعا کرد که چهار زن از ساکنان «حولون»، «بیت شیمش»، «کفار سابا» و قدس به ظن همکاری با ایران دستگیر شدهاند.
بنابر ادعای شاباک، از برخی از این چهار نفر خواسته شده که از سفارتهای رژیم صهیونیستی عکسبرداری کنند و برخی مقامات عالیرتبه وزارت جنگ و امنیتی این رژیم را زیر نظر بگیرند.
در ادامه این ادعا عنوان شده است که از برخی این افراد خواسته شده که به یکی از نمایندگان زن کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) نزدیک شوند.
شاباک همچنین مدعی شد که همسر یکی از این زنان ساکن فلسطین اشغالی نیز به اتهام کمک در تصویربرداری از سفارت آمریکا دستگیر شده است.
این گزارش در حالی منتشر شده است که سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) اخیرا خبر داد که نظافتچی خانه «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اطلاعاتی را در اختیار یک گروه هکری وابسته به ایران قرار داده است.
روزنامه عبریزبان «هاآرتص» در این خصوص خبر داده بود که معلوم شده است که فرد یادشده از وسایل خانه گانتز، از جمله رایانه او عکس گرفته و برای اثبات جدی بودنش برای نماینده گروه هکری «سایه سیاه» فرستاده است.
در بخشی از گزارش مذکور همچنین اشاره شده بود که این فرد همچنین امکان نصب بدافزاری را که اجازه دسترسی به رایانه گانتز را بدهد مطرح کرده بوده است.
این اولین بار نبود که رسانههای صهیونیستی ادعای هدف قرار گرفتن گانتز را مطرح میکردند و انگشت اتهام را به سمت ایران میگیرفتند.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در مارس سال ۲۰۱۹ خبر داده بود که «نداف آرگامان» رئیس شینبت جلسهای محرمانه با گانتز داشته و در این جلسه به او گفته که تلفن همراه وی به دست افراد مرتبط با ایران هک شده است.
در آن زمان، گانتز با ادعای اینکه هیچ اطلاعات امنیتی در تلفن همراه وی وجود نداشته و هکرها نمیتوانند از آن برای اخاذی از وی استفاده کنند، «یوسی کوهن» رئیس وقت سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) را به همکاری با نتانیاهو و تلاش برای تخریب چهره خود متهم کرد.
مذاکرات وین | پرونده هستهای ایران | مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا | کرونا | رژیم صهیونیستی
روزنامه دولت سیزدهم هم برجام را ضداسرائیل دانست: مهمترین دلنگرانی «تل آویو» از احیای برجام خارج شدن نامش از فهرست اولویتهای امنیتی دنیاست
در حالی که اصولگرایان در چند سال اخیر مدعی بودند برجام به نفع اسرائیل است، خالا روزنامه ایران، روزنامه رسمی دولت اصولگرای سیزدهم نوشته است: هرگونه توافق احتمالی برای رفع تحریمها میان ایران و طرفهای توافق هستهای از حالا مقامهای تل آویو را مضطرب کرده است. این روزنامه نوشت: به نظر میرسد مهمترین دلنگرانی «تل آویو» از احیای برجام خارج شدن نام این رژیم از فهرست اولویتهای امنیتی و سیاسی جامعه بینالملل باشد.
در حالی که اصولگرایان در چند سال اخیر مدعی بودند برجام به نفع اسرائیل است، روزنامه ایران، روزنامه رسمی دولت اصولگرای سیزدهم نوشت:هرگونه توافق احتمالی برای رفع تحریمها میان ایران و طرفهای توافق هستهای از حالا مقامهای رژیم صهیونیستی را مضطرب کرده است.
این موضعگیری شتابزده «نفتالی بنت»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی که مدعی شده هرگونه توافق حاصل از مذاکرات جاری در وین برای کابینه او الزامآور نخواهد بود، بهخوبی گویای این واقعیت است. به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «بنت» علنا اعلام کرده که بدون الزام به هرگونه توافق احتمالی، خود را مقید به مفاد این توافق نمیداند و آزادی عمل بدون محدودیت در هر مکان و هر زمان برای رژیم او همچنان برقرار است.
این موضعگیری عجولانه که با پررنگ شدن امیدها در وین برای رفع تحریمهای ضدایرانی مطرح شده است، با هدف به چالش کشیدن رویکردی صورت گرفته که دولت جدید ایران در عرصه سیاست خارجی در پیش گرفته است. وجه مهم اقدامات تخریبی اسرائیل در تلاشهایی پدیدار شده که این رژیم برای همراه کردن دیگر کشورها با خود از یک سو و خطرناک جلوه دادن پیامدهای هرگونه توافق احتمالی میان ایران و شرکای برجامیاش به جریان انداخته است.
رایزنیهای اخیر نخستوزیر رژیم صهیونیستی با همتای انگلیسی خود در خصوص امور مهم منطقه و جهان و دفاع «بوریس جانسون» از مواضع تل آویو در خصوص مذاکرات وین از جمله تلاشهای جدیدی است که صهیونیستها همزمان با رایزنیهای حساس وین از سر گذراندهاند. ناگفته پیداست آنچه رهبران رژیم صهیونیستی از پیگیری سیاست ضدایرانی خود در روند مذاکرات دنبال میکنند، گرفتن امتیازاتی ویژه از شرکای غربی خود است.
چنانکه به نظر میرسد مهمترین دلنگرانی «تل آویو» از احیای برجام خارج شدن نام این رژیم از فهرست اولویتهای امنیتی و سیاسی جامعه بینالملل باشد. این نگرانی در پی تضعیف موقعیت آنها در تقابل با توان میدانی ایران در صحنه منطقهای اهمیت قابل ملاحظهای پیدا کرده است. پیشتر «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی در نشست حزب لیکود با بیان اینکه «رژیم ایران ضعف دولت اسرائیل را میبیند و جامعه بینالمللی نیز که میخواهد به توافق خطرناک هستهای بازگردد، بهدلیل همین ضعف، دولت اسرائیل را نادیده میگیرد.» به موقعیت متزلزل اسرائیل معترف شده بود. زیر سایه چنین فضایی است که اسرائیل در ماههای اخیر دیگر نتوانسته روند آشتی خود با بازیگران عربی را تداوم بخشد و ایران را به جای خود بهعنوان دشمن جهان عرب جا بزند. از اینرو قابل انتظار است که مقامهای این رژیم از حالا برای هرگونه گشایشی که دولت جدید ایران ذیل سیاست خارجی هوشمندانهاش در پیش گرفته است، خط و نشان بکشند.
دیدگاه تان را بنویسید