ارسال به دیگران پرینت

پیشنهاد یک نماینده: به جای افزایش یارانه نقدی، دولت به مردم کالای سهمیه‌ای بدهد

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش رقم یارانه‌ها، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را جبران نمی‌کند و دولت باید به مردم کالا با قیمت مناسب دهد.

پیشنهاد یک نماینده: به جای افزایش یارانه نقدی، دولت به مردم کالای سهمیه‌ای بدهد

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش رقم یارانه‌ها، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را جبران نمی‌کند و دولت باید به مردم کالا با قیمت مناسب دهد.

محمدحسین فرهنگی درباره سازوکار حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، گفت: اگر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی جایگزین مناسبی داشته باشد، ایرادی ندارد.

وی بیان کرد: بنده معتقدم که دولت به جای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی باید به مردم کالا با قیمت مناسب دهد.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت باید سازوکاری را فراهم کند که کالاهای اساسی با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد. پول دادن به مردم و افزایش رقم یارانه‌ها، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را جبران نمی‌کند چرا که رشد تورم بیشتر از این پول و ارقامی است که در قالب یارانه به مردم داده می‌شود.

فرهنگی تاکید کرد: در صورتی که دولت کالای سهمیه‌ای در نظر گیرد و به مردم دهد، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی اقدام خوبی است اما اگر دولت چنین برنامه‌ای را در دستور کار نداشته باشد، نباید ارز ترجیحی حذف شود.

وی در تشریح نحوه تخصیص کالای سهمیه‌ای به مردم، اظهار داشت: در حال حاضر کارت‌های الکترونیک وجود دارد و می‌توان از این طریق کالاهای سهمیه‌ای را تعیین و در این کارت‌ها تعریف کرد تا مردم بتوانند به کالاهای اساسی دسترسی داشته باشند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره معایب ارز ۴۲۰۰ تومانی، گفت: یکی از معایب اصلی ارز ۴۲۰۰ تومانی آن بود که این ارز به جیب دلالان می‌رفت اما یکی از محاسن ارز ترجیحی آن است که قیمت کالاها به ویژه کالاهای اساسی را در حد قابل قبولی نگه می‌دارد و باعث می‌شود مردم به کالاهای اساسی با قیمت مناسبی دسترسی داشته باشند.

فرهنگی تأکید کرد: راه‌حل جایگزین حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی آن است که دولت به مردم کالا برساند و اگر کالاها را در قالب سهمیه به مردم ارائه دهد، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی ایرادی ندارد.

وی گفت: به هیچ وجه نباید ارز ۴۲۰۰ تومانی برای دارو حذف شود، اما حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای نهاده‌های دامی، کشاورزی و اقلام ضروری با در نظر گرفتن راهکار جایگزین، قابل حل است.

 

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت:

آزادسازی ارز ترجیحی بخش دارو در دولت مطرح نیست

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تاکید کرد: آزادسازی ارز ترجیحی بخش دارو در دولت مطرح نیست و پس از تصویب بودجه در مجلس در مورد یارانه دارو تصمیم گیری می‌شود.

آزادسازی ارز ترجیحی بخش دارو در دولت مطرح نیست
 

محمدهاشمی با اشاره به فضاسازی برخی رسانه‌های بیگانه در مورد اظهارات مشاور رییس سازمان غذا و دارو در خصوص حذف ارز ترجیحی دارو در لایحه بودجه سال آینده، گفت: متاسفانه این رسانه اقدام به تحریف خبر نموده و صحبت‌های ایشان مبنی بر انتقال یارانه ارز ترجیحی دارو به بیمه‌ها و یارانه سلامت در بودجه سال آینده را با عنوان حذف ارز ترجیحی تحریف نموده‌اند.

بنابراعلام وبدا، وی افزود: همانگونه که معاون اول رییس جمهور تاکید داشت، آزادسازی ارز ترجیحی برای بخش دارو نه در کوتاه مدت و نه در بلند مدت در دولت مطرح نیست.

 

او تاکید کرد: ارز ترجیحی دارو تا پایان امسال با دستور رییس جمهور اختصاص می یابد و برای سال آینده، ممکن است پس از تصویب بودجه در مجلس، مابه التفاوت ارز دارو به سازمان های بیمه گر و یا به صورت یارانه سلامت منتقل شود.

 

 وی افزود: وضعیت ارز دارو پس از طرح و تصویب بودجه سال آینده در مجلس مشخص می شود و تمام تلاش دولت، حفاظت از مردم و عدم تحمیل فشارهای ناشی از گرانی دارو بر مردم است.

 
 
منبع: ایسنا
منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه