ارسال به دیگران پرینت

روغن ماهی امگا ۳ :

درمان افسردگی با این مکمل های خوشمزه

پژوهش های جدید نشان می دهد که مکمل های روغن ماهی از افسردگی پیشگیری نمی کنند یا خلق و خو را بهبود نمی بخشند.

درمان افسردگی با این مکمل های خوشمزه

  برخی از کارشناسان مکمل‌های روغن ماهی امگا 3 را برای کمک به پیشگیری از افسردگی در بیماران پرخطر توصیه می‌کنند، اما مطالعات نتایج متفاوتی به همراه داشته است و هیچ دستورالعملی برای استفاده از روغن ماهی برای این منظور در جمعیت عمومی وجود ندارد.

محققان این مطالعه بیش از ۱۸ هزار بزرگسال بدون افسردگی ۵۰ سال و بالاتر را که به طور متوسط بین ۵ تا ۷ سال ویتامین D و/یا مکمل‌های امگا ۳ یا دارونما مصرف کرده بودند، مورد مطالعه قرار دادند.

 

درمان افسردگی با این مکمل های خوشمزه

بر اساس گزارش جدید، محققان هیچ مدرکی مبنی بر اینکه مکمل‌های اُمگا ۳ از افسردگی پیشگیری کرده یا خلق و خوی را بهبود می‌بخشند، پیدا نکردند.

دکتر «جوآن منسون»، نویسنده ارشد، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان زنان و بریگهام بوستون، گفت: «هنوز دلایلی وجود دارد که برخی افراد از مکمل‌های روغن ماهی اُمگا ۳ استفاده کنند. این مکمل‌ها بسیار برای سلامت قلب و درمان بیماری‌های التهابی مفید هستند و علاوه بر آن برای مدیریت اختلالات افسردگی موجود در بیماران پرخطر استفاده می‌شوند.»

وی در ادامه افزود: «با این حال، یافته‌های ما نشان می‌دهد که هیچ دلیلی برای بزرگسالان فاقد افسردگی در جمعیت عمومی وجود ندارد که مکمل‌های روغن ماهی را صرفاً به منظور پیشگیری از افسردگی یا حفظ خلق و خوی مثبت خود مصرف کنند.»

 

این افراد به شدت افسرده اند؛ برچسب تنبلی نزنید!

دکتر فاطمه کوهپایه زاده تشریح کرد: عصبانیت و کج خلقی و از دست دادن احساس علاقه و خستگی از علائم افسردگی هستند.

این افراد به شدت افسرده اند؛ برچسب تنبلی نزنید!
 

دکتر فاطمه کوهپایه زاده به تشریح علائم افسردگی پرداخته و در این باره گفته است: «افسردگی باعث کاهش انگیزه و انرژی در زندگی روزمره می‌شود. فرد افسرده ناامیدانه تقلا می کند که به کارهای خود رسیدگی کند، اما انگار ممکن نیست. نمی‌تواند خودش را بلند کند که کارهایش را شروع کند و حتی اگر موفق شود، به علت ضعیف شدن «تمرکز» در اختلال افسردگی، نمی‌تواند متمرکز شود و کارهایش را تمام کند، به همین خاطر انبوهی از کارهای نیمه تمام دارد که مانند کوه سنگینی، روان او را تحت فشار می‌گذارند و اضطراب او را هر روز بیشتر و بیشتر می‌کنند.

از علائم افسردگی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- عصبانیت و کج خلقی

 
۲- خود انتقادی و ناامیدی

۳- از دست دادن احساس علاقه و خستگی

 
۴- تغییرات فاحش وزن

۵- تغییر عادات خواب

 

این روانشناس گفت: مشکل اصلی اینجاست که خیلی از اوقات، هم خود فرد و هم اطرافیان او به علت نداشتن آگاهی، به این مشکل برچسب «تنبلی» می‌زنند و همین منجر به فشار روانی بیشتر، گفتگوهای درونی منفی، خودتخریبی، احساس گناه بیشتر و در نتیجه افزایش افسردگی می‌شود.

 

کوهپایه زاده ادامه داد: هر چه قدر افسردگی قوی‌تر شود، انرژی، تمرکز و انگیزه هم بالطبع بیشتر کاهش می‌یابد، توانمندی انجام کارها کمتر می‌شود و این چرخه معیوب روز به روز اختلال را بدتر و بدتر می‌کند؛ بنابراین بیمار و اطرافیان او باید به طور جدی از این موضوع آگاهی داشته باشند.

وی افزود: افسردگی تنبلی نیست و کمبود انرژی و انگیزه که به هنگام افسردگی روی می‌دهد تقصیر بیمار نیست. فردی که به این اختلال مبتلا شده و اطرافیان او باید افسردگی را مانند هر بیماری جسمانی دیگری جدی بگیرند و در مورد آن همدلی به خرج دهند.

منبع : افکارنیوز
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      مادره من از همینا میخوره ولی باز مارو میخواد،جر بده پاره پاره کنه ویتامین تاثیری نداره خیلی ام،حرف میزنه خسته ات میکنه از خرف زدن هدفشم،همه اش نصیحته و فضولی کردن تو زندگی همه همه ها غریبه و آشنا هم،نداره پس چیزی بکو که جاره ساز باشه عزیز

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه