کیانوش جهانپور در نشست خبری عصر امروز خود که بهصورت ویدیو کنفرانس برگزار شد
از هموطنان خواست تا در صورتیکه علامت ابتلا به کرونا دارند به سامانه salamat.gov.ir مراجعه و خود اظهاری کنند.
وی در مورد تعطیلی ادارات نیز گفت: نحوه تعطیلی ادارات مورد بررسی قرار گرفت و مصوبه این است که حداکثر تا یک سوم جمعیت کارکنان برای انجام امور ضروری به صورت شیفتبندی در ادارات حضور پیدا کنند و این میتواند فاصله افراد را کم کند.
سخنگوی وزارت بهداشت در ارتباط با لزوم توجه به کاهش مراجعات به ادارهها از سوی مردم اظهار کرد: هموطنان صرفاً برای امور ضروری به ادارات مراجعه کنند و بحث فاصلهگذاری به ستاد ملی مقابله با کرونا واگذار و مقرر شد در کمیسیون اجتماعی با ریاست وزیر کشور حسب مورد با در نظر گرفتن امکانات درباره ورود شهرها تصمیمگیری شود.
جهانپور در ارتباط با میزان غربالگری از هموطنان نیز گفت: تاکنون بیش از ۴۱ میلیون نفر در کشور در بسیج ملی مقابله با کرونا غربالگری شدند.
وی درباره استفاده از سشوار برای گرم کردن بینی بهعنوان عاملی برای پیشگیری از کرونا هم بیان کرد: استفاده از سشوار و بخور در موارد شبه آنفلوانزا و سرماخوردگی را نمیتوان نهی کرد، اما مؤثر یا مضر بودن آن مشخص نیست و نمیتوان اظهار نظر علمی کرد.
جهانپور در پاسخ به سؤالی در مورد درباره کمک پزشکان بدون مرز به ایران و همزمانی سیل با بحران کرونا در برخی استانها اظهار کرد: کمک آنها شامل یک بیمارستان سیار با ۴۸ تختخواب بود و ارسال کمک به ما اعلام نشده بود و ما در برابر یک اقدام انجام شده قرار گرفتیم.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: نوع کمک پزشکان بدون مرز فرانسه تأسیس بیمارستان ۴۸ تخت خوابه بود. هلال احمر و نیروهای مسلح برای کمک به وزارت بهداشت به کمک ما آمدهاند و آماده هستند که در صورت نیاز بیمارستانهای سیار را ایجاد کنند.
جهانپور با بیان اینکه اکنون بیش از هزار تخت بیمارستانی و ۱۰ هزار تخت پسابیمارستانی خالی داریم، گفت: ضمن پوزش و تقدیر از پزشکان بدون مرز در نظر داریم تا این گروه از یکی از مراکز ما بازدید کرده و مشاهده کنند که ۴۸ تخت بیمارستانی کمکی به ما نخواهد کرد.
سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: از ایالات متحده و رژیم اشغالگر قدس کمکی دریافت نخواهیم کرد البته حساب گروههای مردمی آمریکا با دولت آمریکا جداست.
جهانپور درباره همزمانی بحران کرونا و سیل در برخی استانهای کشور گفت: ما سال ۹۸ را با سیلاب شروع کردیم و سیل اخیر هم در همان استانها رخ داده است و ابعاد بحران کنونی با بحران سال قبل قابل مقایسه نیست. با دستور وزیر بهداشت امکانات لجستیکی برای تأمین نیاز مناطق سیلزده در پایتخت آماده شده است و ارسال خواهد شد.
وی با بیان اینکه استانهای معین برای کمک به مناطق سیل زده در نظر گرفته شده است، گفت: در سازمان غذا و دارو ستاد راهبری برای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی ایجاد کردهایم که نیاز سیلزدگان را پوشش دهند و دارو و تجهیزات پزشکی و اقلام مورد نیاز را تدارک و تامین کنند بنابراین دغدغه و نگرانی در مناطق سیل زده وجود ندارد.
دیدگاه تان را بنویسید