اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا ازجامعه چینی مقیم این کشور به خاطر مسئولانه عمل کردن در قبال این بیماری تشکر کرد. اگرچه تعدادی از نژادپرستان در استرالیا واکنش های تندی علیه چینی های مقیم داشته اند.
استرالیا درهفته جاری با ارسال یک فروند هواپیمای اختصاصی ۵۰ نفر از اتباع خود را از شهرووهان و دیگر شهرهای درگیر این بیماری تخلیه و به این کشور بازگرداند و آنها را در قرنطنیه قرار داد.
موریسون روز چهارشنبه در اظهاراتی خطاب به مردم استرالیا گفت که کمک و همکاری همه افراد می تواند از شیوع بیشتر این بیماری جلوگیری کند.
وی تاکید کرد: درصورتی که لازم باشد روند جداسازی و قرنطینه در مورد این بیماری تشدید خواهد شد.
طبق گزارش این رسانه استرالیایی، دولت این کشور تاکنون ابتلای ۱۳ نفر را به ویروس کرونا تائید کرده است. سه نفر از این بیماران بهبود یافته و از قرنطینه خارج شده اند و آخرین فرد مبتلا یک پسر ۸ ساله استرالیایی است که از استان هوبی چین به استرالیا منتقل شده و اکنون در بیمارستان کوئینزلند بستری است.
یک زن ۴۲ و مرد ۴۴ ساله نیز از دیگر بیماران مبتلا به ویروس کرونا در ایالت کوئینزلند هستند که درحال حاضر در قرنطینه و تحت درمان قرار گرفته اند.
براساس این گزارش سه بیمار مبتلا متعلق به ایالت کوئینزلند، چهار مورد در ایالت نیوساوت ولز و ویکتوریا و دو مورد از استرالیای جنوبی هستند.
مقام های استرالیایی تاکید کردند ۳۵ شهروند این کشور که مقیم شهر ووهان (کانون بیماری کرونا درچین) هستند با یک هواپیمای اختصاصی این کشور را به مقصد استرالیا ترک کرده اند.
نیوزیلند همسایه استرالیا اعلام کرده که به استرالیا و همسایگان دیگرش در اقیانوسیه برای تخلیه شهروندانشان از شهرهای مختلف چین که درگیر بیماری هستند کمک خواهد کرد.
تاکنون ۶۰۰ نفر از شهروندان استرالیایی مقیم چین از دولت این کشور خواسته اند که اقدامات لازم برای تخلیه آنها از چین را فراهم سازند.
طبق گزارش های رسانه ای، تمام اتباع استرالیایی که از چین بازگردانده شوند در یک بیمارستان در جزیره کریسمس تحت قرنطینه و درمان احتمالی قرار می گیرند. تاکنون ۲۴۱ نفراز تخلیه شدگان استرالیایی از چین در این مرکز در قرنطینه قرار گرفته اند.
هزینه احیای خسارات مادی وارد شده حاصل از آتش سوزی جنگلها، مراتع و بیشهزارهای استرالیا در ماههای اخیر بیش از ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.
فاجعه آتش سوزی طولانی مدت استرالیا از ماه سپتامبر ۲۰۱۹ (شهریور- مهر ۹۸) تاکنون در این کشور ادامه دارد و این حادثه مهیب طبیعی تاکنون موجب کشته شدن ۳۳ نفر و تلف شدن دستکم یک میلیارد حیات وحش بومی این کشور شده است.
علاوه براین تاکنون حدود ۲ هزار و ۵۰۰ خانه ویران شده و بیش از ۸.۲ میلیون هکتار از مزارع، تپه و مراتع این کشور به دلیل سوختن به مناطقی صاف و لم یزرع تبدیل شده است.
آتش سوزیهای جنگلی و افزایش دما حتی سبب شد تا کانبرا پایتخت استرالیا در روزهای شنبه و یکشنبه هفته جاری در وضعیت اضطراری فرو رود.
روزنامه گاردین استرالیا به نقل از این جاش فریدنبرگ یکی از اقتصاددانان استرالیایی روز سه شنبه گزارش داد: آنچه می دانیم این است که حوادث طبیعی مانند آتش سوزی خارج از کنترل ما تأثیر چشمگیری بر اقتصاد استرالیا خواهد گذاشت اما خسارات وارده تاکنون بیش از دو میلیارد دلار محاسبه شده است.
یکی از مقام های دولت استرالیا پیشتر اعلام کرده بود که این کشور درسال جاری میلادی صرفا می تواند ۵۰۰ میلیون دلار از بودجه احیای خسارات مادی وارد شده ناشی ازآتش سوزی مزارع و جنگل ها را تامین کند.
اسکات موریسون نخست وزیر این کشور نیز اعلام کرد که خسارت دیدگان از آتش سوزی جنگل ها و مراتع استرالیا از حمایت های بیشتر مالی بلاعوض و همچنین دریافت وام های کلان تا سقف ۵۰۰ هزار دلار بهره مند می شوند.
دیدگاه تان را بنویسید