ارسال به دیگران پرینت

آیت‌الله جنتی | عادی‌سازی روابط، کمکی به بقای رژیم صهیونیستی نمی‌کند

دبیر شورای نگهبان گفت: عادی و علنی کردن روابط برخی کشورهای مرتجع منطقه با رژیم صهیونیستی، هرگز کمکی به بقای این رژیم جعلی نخواهد کرد.

آیت‌الله جنتی  |  عادی‌سازی روابط، کمکی به بقای رژیم صهیونیستی نمی‌کند

از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی صبح چهارشنبه در جلسه این شورا با تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام محرم، اظهارداشت: اقدام دولت مرتجع امارات در عادی کردن روابط خود با رژیم صهیونیستی، بسیار ننگین و خباثت آلود است.

مردم جهان اسلام خیانت حکام خود فروخته خود را فراموش نمی‌کنند

جنتی تاکید کرد: اگرچه برخی کشورهای خلیج فارس همچون عربستان و امارات سالهاست روابط پنهانی با رژیم کودک‌کش صهیونیستی دارند، اما مردم جهان اسلام خیانت حکام خود فروخته خود را فراموش نمی‌کنند.

وی همچنین ضمن قدردانی از پیام قاطعانه رییس مجلس در محکومیت اقدام اخیر امارات، تصریح کرد: عادی کردن و علنی کردن روابط برخی کشورهای مرتجع منطقه با رژیم صهیونیستی، هرگز کمکی به بقای این رژیم جعلی نخواهد کرد.

سرنگونی دولت مصدق نتیجه اعتماد به استکبار بود

جنتی در ادامه سخنان خود به کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ اشاره و با تاکید بر اینکه آمریکا همواره باید به خاطر این کودتا شرمنده ملت ایران باشد، خاطرنشان کرد: در همین ایام بود که انگلیس و آمریکا دولت مصدق را سرنگون کردند؛ این اتفاق نتیجه اعتماد به استکبار بود. البته بعد از انقلاب اسلامی با وجود همه تحرکات و تلاش‌های آمریکا، به برکت تدابیر امام و مقام معظم رهبری و هوشیاری مردم دست این دولت زورگو از ایران کوتاه شده است.

دبیر شورای نگهبان با اشاره به رحلت آیت‌الله تسخیری به رفاقت دیرینه خود با آن مرحوم اشاره کرد و در تشریح ابعاد شخصیتی این عالم مجاهد گفت: آیت‌الله تسخیری حقیقتاً انسان منحصر به فردی بود؛ وی خدمات فرهنگی زیادی به جهان اسلام کرد و با وجود بیماری جسمی، روحیه استواری داشت که امیدواریم روح ایشان قرین رحمت الهی باشد.

جنتی بر لزوم توجه هرچه بیشتر مردم به رعایت مسائل بهداشتی در مراسم عزاداری امسال سرور و سالار شهیدان تاکید کرد.

منبع : عصر ایران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه