ارسال به دیگران پرینت

به این ۳ دلیل،احتمال بازگشت ترامپ به کاخ سفیدبسیارکم است

یک کارشناس مسائل آمریکا بر این باور است که با توجه به روند اعتراضات و نوع کنش ترامپ در مواجهه با کرونا، بحران‌های پیش روی ترامپ در چند ما آینده یعنی چهار ماه باقیمانده تا انتخابات ماه نوامبر، قابل رفع و حل نیستند و با این زمینه او فرصتی برای بازگشت به کاخ سفید نخواهد داشت.


به این ۳ دلیل،احتمال بازگشت ترامپ به کاخ سفیدبسیارکم است

یک کارشناس مسائل آمریکا بر این باور است که با توجه به روند اعتراضات و نوع کنش ترامپ در مواجهه با کرونا، بحران‌های پیش روی ترامپ در چند ما آینده یعنی چهار ماه باقیمانده تا انتخابات ماه نوامبر، قابل رفع و حل نیستند و با این زمینه او فرصتی برای بازگشت به کاخ سفید نخواهد داشت.

فریدون مجلسی، کارشناس مسائل آمریکا در ارتباط با تاثیر اعتراضات دو هفته اخیر بر آینده سیاسی دونالد ترامپ و نتایج انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال جاری  گفت: «درابتدای امر نکته قابل توجه این است که وضعیت ترامپ حتی قبل از آغاز اعتراضات در آمریکا چندان مساعد نبود؛ یعنی ضربه اقتصادی و اجتماعی که شیوع کرونا بر آمریکا وارد کرد و میلیون‌ها نفر در این کشور بیکار شدند، تمامی راهبرد و برنامه‌های رئیس کاخ سفید را که بر ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی بود، عملا بر باد رفت.»

وی افزود: «حتی قبل از شروع اعتراضات به ماجرای قتل «جورج فلوید» بر اساس نظرسنجی‌ها اختلافات باید با ترامپ به حدود 20 درصد رسیده بود. یعنی ترامپ حدود 40 درصد و بایدن 60 درصد. زمانی که بزرگ‌ترین اقتصادی جهان لطمه بسیار بزرگی را می‌بیند، تاثیرات آن نیز بسیار فراتر و بیشتر از کشورهای همانند ایران و سایر کشورها است. با این اوصاف باید توجه داشت اعتراضات اخیر آمریکا، منتج از اعتراض به قتل یک نفر سیاه پوست نیست بلکه از یک سو، برآیند خشم شهروندان از برخورد ضعیف دولت با شیوع بیماری کرونا بود و از سوی دیگر، قتل جورج فلوید یکی از هزاران قتلی است که به صورت اتفاقی با دوربین تصویربرداری شد و میلیاردها بیننده در سطح جهانی داشت. باید توجه داشت که اساس اعتراضات شهروندان آمریکا خشم از این حادثه نیست بلکه نتیجه سرخوردگی ز تبعیض، شعارهای نژادپرستانه دونالد ترامپ، برخورد اهانت‌آمیز او با روشنفکران، روزنامه‌نگاران، زنان و دیگراقشار جامعه بود.»

این کارشناس مسائل آمریکا تصریح کرد: «ترامپ چنین تصور می‌کرد که با روش همیشگی خود یعنی فرافکی، متهم کردن دیگران، معرفی کردن چین به عنوان منبع شیوع کرونا و توئیت‌های آتشین، می‌تواند نظر مثبت مردم آمریکا را به سوی خود جلب کند اما شیوع و فراگیری کرونا تا حد زیادی تمامی معادلات را دگرگون کرد. در واقع، اکنون بر خلاف سال 2016 که ترامپ موفق شد با سر دادن برخی شعارهای پوپولیستی به کاخ سفید راه پیدا کند، دیگر چنین زمینه‌ای برای او وجود ندارد و حتی شعار «نخست آمریکا» نیز دیگر آن کارایی و تاثیرات سابق خود را ندارد. ترامپ با خروج از برجام، افزایش تنش با جامعه جهانی و افزایش اختلافات با متحدین آمریکا در سطح جهانی رسما کار را بر خلاف سابق برای خود دشوار کرده است.»

مجلسی در ادامه تاکید کرد: «در مجموع بر این باور هستم که با توجه به روند اعتراضات و نوع کنش ترامپ در مواجهه با کرونا، بحران‌های پیش روی ترامپ در چند ما آینده یعنی چهار ماه باقیمانده تا انتخابات ماه نوامبر، قابل رفع و حل نیستند و با این زمینه، او فرصتی برای بازگشت به کاخ سفید نخواهد داشت. البته در این میان، باید توجه داشت شاید رخدادهایی عغیر منتظره همانند واقع یک جنگ اتفاق بیافتد که موازنه را به نفع رئیس‌جمهور مستقر تغییر بدهد.»

این کارشناس مسائل آمریکا در بخش پایانی گفته‌های خود تاکید کرد: «در سطحی دیگر برخی از رهبران حزب جمهوری‌خواه در مخالفت با ریاست جمهوری دونالد ترامپ اراده قاطعی دارند. نماد این افراد را می‌توان جرج بوش، رئیس‌جمهور سابق، کالین پاول، وزیر امور خارجه سابق دولت آمریکاو نیز سناتورهایی همانند «میت رامنی» اعلام کرده‌اند اما باید توجه داشت به دلیل وفاداری حزبی بسیار بعید به نظر می‌رسد که این افراد در میانه تبلیغات گسترده یا حمایت کامل از نماینده دموکرات‌ها به بایدن ای دهند. در وضعیت کنونی نیز نکته قابل توجه این است که بر خلاف 2016 طرفداران سندرز، از بایدن حمایت خواهند کرد و این می‌تواند برگ برنده او در دوئل با ترامپ باشد.

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه