ارسال به دیگران پرینت

تورم کره‌جنوبی به صفر میل می‌کند

نرخ تورم کره‌جنوبی به ۱/ ۰ درصد رسید. به گزارش «ایسنا» به نقل از تریدینگ اکونومیکس، با تداوم روند نزولی نرخ تورم در کره‌جنوبی، در دوازده ماه منتهی به آوریل نرخ تورم به سطح ۱/ ۰ درصدی رسید تا کمترین نرخ تورم این کشور از اکتبر سال قبل تاکنون به ثبت برسد.

تورم کره‌جنوبی به صفر میل می‌کند

نرخ تورم کره‌جنوبی به ۱/ ۰ درصد رسید. با تداوم روند نزولی نرخ تورم در کره‌جنوبی، در دوازده ماه منتهی به آوریل نرخ تورم به سطح ۱/ ۰ درصدی رسید تا کمترین نرخ تورم این کشور از اکتبر سال قبل تاکنون به ثبت برسد.

در بین بخش‌های مختلف تورم مواد غذایی و نوشیدنی با ۹/ ۰ درصد کاهش به ۷/ ۱ درصد رسید. نرخ تورم در حوزه حمل‌ونقل به منفی ۴/ ۲ درصد و رستوران و هتلداری به یک درصد کاهش یافت. از سوی دیگر اما بیشترین تورم مربوط به مراقبت‌های درمانی با ۱/ ۲ درصد و لوازم منزل با ۲ درصد بوده است.

نرخ تورم چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا اکنون فاصله بسیار زیادی با تورم دو درصدی هدف‌گذاری شده توسط بانک مرکزی این کشور دارد.

طی این مدت، هسته تورمی که تغییرات قیمت اقلام غذایی و انرژی را به‌دلیل نوسانات بالای آنها در نظر نمی‌گیرد به ۲/ ۰ درصد رسید. بر مبنای ماهانه نیز نرخ تورم در ماه آوریل منفی ۲/ ۰ درصد اندازه‌گیری شده است.در شرایطی که اقتصاد صادرات محور کره‌جنوبی پیش از این نیز تحت‌تاثیر شیوع کرونا و تعطیلی گسترده کسب‌وکارها قرار گرفته بود، خبر کاهش تورم می‌تواند موجب ناامیدی بیش از پیش فعالان کره‌ای نسبت به چشم‌انداز اقتصادی این کشور شود.

متوسط تورم کره‌جنوبی

متوسط نرخ تورم کره‌جنوبی در بازه زمانی ۱۹۶۶ تا ۲۰۱۹ معادل ۲۲/ ۷ درصد بوده است که کمترین رقم ثبت شده مربوط به سپتامبر ۲۰۱۹ با منفی ۴/ ۰ درصد و بیشترین تورم ثبت شده مربوط به اکتبر ۱۹۸۰ با ۵/ ۳۲ درصد بوده است. دولت کره‌جنوبی تاکنون برای حمایت از بخش‌های مختلف اقتصادی این کشور در برابر پیامدهای ویروس کرونا، سه بسته حمایتی درنظر گرفته است که ارزش مجموع آنها حدود ۵۰ میلیارد دلار است. رشد اقتصادی کره‌جنوبی در سه ماهه نخست امسال منفی شد و انتظار می‌رود این روند برای سه ماه دوم نیز ادامه داشته باشد.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه