ارسال به دیگران پرینت

انتخابات | گروه‌های فلسطینی توافق کردند

گروه‌های فلسطینی پس از پایان نشست امروز خود با عنوان گفت‌وگوی ملی در «قاهره» پایتخت مصر بیانیه‌ای را صادر کردند. بر اساس این بیانیه، گروه‌های فلسطینی از دستیابی به توافق بر سر انتخابات بر اساس فرمان ریاستی محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان خبر دادند.

 انتخابات | گروه‌های فلسطینی توافق کردند

 گروه‌های فلسطینی پس از پایان نشست امروز خود با عنوان گفت‌وگوی ملی در «قاهره» پایتخت مصر بیانیه‌ای را صادر کردند.

به گزارش شبکه خبری الجزیره، بر اساس این بیانیه، گروه‌های فلسطینی از دستیابی به توافق بر سر انتخابات بر اساس فرمان ریاستی محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان خبر دادند.

در این بیانیه آمده است: «شراکت ملی مسیری است که با انتخابات مجلس قانونگذاری و سپس انتخابات ریاستی(ریاست تشکیلات خودگردان) آغاز می‌شود و پس از آن این مسیر با برگزاری انتخابات مجلس ملی تکمیل می‌شود.»

بر اساس این بیانیه دیوان مربوط به مسائل انتخابات تشکیل می شود و منحصرا پلیس فلسطین در غزه و کرانه باختری مسئولیت تامین امنیت برگزاری انتخابات را برعهده خواهد گرفت و دستگاه‌های امنیتی در انتخابات دخالت نخواهند داشت.

گروه‌های فلسطینی تاکید کردند که همه کسانی که در مسائل مربوط به اختلاف میان این گروه‌ها بازداشت شدند، آزاد می‌شوند و حق کار سیاسی و ملی برای همه گروه‌های فلسطینی در غزه و کرانه باختری تضمین می‌شود.

در این بیانیه آمده است: « پیامدهای شکاف داخلی فلسطین در همه ابعاد انسانی، اجتماعی و قانونی بر اساس اصول ملی فراگیر و عادلانه مورد رسیدگی و درمان قرار می‌گیرد.»

بر اساس این بیانیه ساز و کارهایی اتخاذ می‌شود که هم انتخابات در شهر قدس اشغالی برگزار شود و هم از اهالی آنجا بتوانند در انتخابات نامزد شوند.

از روز دوشنبه نشست گفت‌وگوهای ملی فلسطین با مشارکت گروه‌های مختلف فلسطینی تحت نظارت «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر در قاهره آغاز شد.

هدف از برگزاری این نشست پایان دادن به دودستگی‌ بین گروه‌های فلسطینی و برگزاری موفق انتخابات فلسطین عنوان شد.

در این نشست دو روزه، ۱۴ گروه فلسطینی از جمله فتح، حماس و جهاد اسلامی حضور داشتند.

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه