معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص برنامههای آموزش حضوری دانشگاه علامه طباطبایی برای ترم آینده گفت: برنامه ریزی ما برای ترم آینده به صورت ۵۰ درصد کلاس حضوری و ۵۰ درصد کلاس مجازی خواهد بود.
«شجاع احمدوند» معاون آموزشی دانشگاه علامه درباره بررسی ابتلای برخی دانشجویان این دانشگاه که گفته میشود به کووید ۱۹ مبتلا شدهاند، گفت: معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی طی یک طرح بینظیری با ۱۲ هزار نفر دانشجو تلفنی تماس گرفت و از احوال آنها جویا شدند.احتمالا آمار مبتلایان در این گفتگوها مشخص شده که البته من اطلاعی ندارم.
وی ادامه داد: ممکن است در این تماسها دانشجویان در شهرها و شهرستانهای خودشان علاوه بر صحبتهای دیگر، این را هم گفته باشند که دچار بیماری شدهایم، ولی اصل ماجرا این است که در داخل دانشگاه هیچ مورد ابتلا نداریم و تلاش کردیم کنترلهای خوب بهداشتی انجام شود.
معاون آموزشی دانشگاه علامه بیان کرد: همه ورودیها به دانشگاه ما تبسنجی میشوند و هر روز ماسک مجانی در اختیار همه قرار میگیرد، از این رو همه موظف هستند که این موارد را رعایت کنند. ضمن اینکه خوابگاههای ما باز نیستند و اصلا دانشجویان در دانشگاه حضور ندارند.
احمدوند بیان کرد: حتی دانشجویان ارشد و دکتری هم در دانشگاه حضور ندارند، زیرا ما دانشگاه علوم انسانی هستیم و اصلا نیازی به حضور نبوده است. ما از روز اول جلسات تمام پایان نامهها را به شکل مجازی برگزار کردیم. حتی یک مورد تاخیر هم برای دفاع پایان نامه و مقالات نداشتهایم و همه سر وقت انجام شدهاند.همچنین تمام کلاسها و امتحانات تا آخرین لحظه مجازی برگزار شدند. مگر اینکه دانشجویی کار اداری داشته باشد و بخواهد مثلا نامهای دریافت کند و به همین خاطر مجبور است که حضور پیدا کند.
وی درباره به تعویق انداختن کلاسهای عملی گفت: ما کلاسهای عملی زیادی نداریم و برخی از دروس عمومی مانند تربیت بدنی واحد عملی دارند.مگر فقط برای دانشجویانی که در آستانه فراغت از تحصیل هستند و یک سری دروس باقیمانده داشته باشند که بخواهیم درسها را برایشان ارائه کنیم. در غیر این صورت تلاش میکنیم همین دروس عملی را تا جایی که امکان دارد در این ترم ارائه نکنیم. مگر در شرایط استثنایی مثلا اینکه دانشجویی در آستانه فراغت از تحصیل باشد.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: ضمن اینکه آمار دروس عملی ما نسبت به دروس تئوری و نظری خیلی کمتر از سایر دانشگاهها است، ولی تلاش میشود همین تعداد اندک واحد عملی هم عقب بیافتد، زیرا همین میزان اندک نیز، مستلزم حضور دانشجویان در دانشگاه است.
احمدوند گفت: واحدهای تربیت بدنی به زمانی موکول شدهاند که شرایط بهتر و عادی شده باشد. اگر هم بخواهیم برای تعداد محدودی واحد عملی تربیت بدنی را داشته باشیم؛ میتوانیم برای پسرها در محیطهای سرباز دانشگاه و ورزشگاههای روباز و برای دختر خانمها محیط های سربسته را در نظر بگیریم.
وی درباره برنامه ریزی برای اتاقهای یک یا دونفره در خوابگاهها گفت: ما فعلا با کارشناس معاونت دانشجویی در بخش خوابگاهها در حال مذاکره هستیم تا ببینیم با توجه به ظرفیتهایی که داریم آیا میتوانیم روی اتاقهای یک نفره یا دو نفره برنامه ریزی کنیم.
احمدوند در خصوص برنامههای آموزش حضوری دانشگاه علامه طباطبایی برای ترم آینده توضیح داد: برنامه ریزی ما برای ترم آینده به صورت ۵۰ درصد کلاس حضوری و ۵۰ درصد کلاس مجازی خواهد بود. البته اگر شرایط وخیم شود ما قدرت این را داریم که اگر مشکلی پیش آمد سریعاً به سمت آموزش مجازی برویم و همه ترم را به صورت مجازی ارائه دهیم.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: اگر شرایط به سمت بهبودی برود و همانطور که ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار امیدواری کردهاند که شاید در شهریور یا مهر ماه شرایط کشور بهتر شود؛ احتمالاً ۵۰ درصد آموزشهای ما در دانشگاه به شکل حضوری و ۵۰ درصد مجازی خواهد بود. این تقسیم بندی ۵۰ درصد برای همه مقاطع است و فعلاً برای همه مقاطع به شکل یکسان برنامهریزی کردهایم.
دیدگاه تان را بنویسید