محمدرضا آی رییس چهارمین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران ،با بیان اینکه بر اساس برنامهریزیها قرار بود این سمپوزیوم اردیبهشت ماه برگزار شود،گفت: با شیوع ویروس کرونا و تاخیر در برگزاری این سمپوزیوم، تصمیم گرفتیم این رویداد را به صورت مجازی برگزار کنیم تا همه فعالان این حوزه از این فرصت بهره مند شوند.
آی، با بیان اینکه ۷۵۰ نفر برای حضور در این رویداد ثبت نام کردند، یادآور شد: در مدت دو روز برگزاری سمپوزیوم و طی روزهای ۱۱ و۱۲ تیرماه ۱۰سخنران برجسته داخلی و خارجی درباره به روزترین موضوعات نقشه برداری مغز سخنرانی میکنند.
وی برگزاری پنلهای تخصصی را از برنامه های جنبی این رویداد نام برد و افزود: موضوعات نیز به گونهای انتخاب شدهاند تا تمام حوزههای مرتبط با نقشه برداری مغز را پوشش دهند. آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به عنوان یک مرکز ارتباط محققان رشتههای گوناگون عمل میکند و این تنوع موضوعات در سمپوزیوم نیز با این هدف هم خوانی دارد.
رییس چهارمین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران حضور شرکت کنندگان در این سمپوزیوم را رایگان اعلام کرد و ادامه داد: این اقدام فرصتی را ایجاد کرده تا آخرین دستاوردهای دانش نقشه برداری مغز از طریق متخصصین و محققین برجسته ارائه شود تا در شکل گیری آینده تشخیص و یا درمان بیماریهای عصبی و همچنین طیف دیگری از بیماریهای سیستمیک کمک کننده باشد.
وی خاطرنشان کرد: آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در این رویداد با دعوت از محققین و نوآوران صنایع پزشکی ، علوم پایه ، فناوری اطلاعات ، داروسازی و بیوتکنولوژی و همچنین سازندگان داخلی تجهیزات و فناوران دانش مغز برای شناسایی و توصیف عمده ترین چالش های تحقیقاتی حوزه علوم و فناوری شناختی ارتباط ایجاد کند و از طریق بازخوردی که جامعه علمی به ما می دهد ، می توانیم نیرویی مؤثر جهت هدایت منابع و سرمایه انسانی به سمت توسعه علوم و دانش این مرز و بوم باشیم .
رییس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز همچنین اضافه کرد: با برگزاری این سمپوزیوم تجربیات و دستاوردهای جدید محققان برجسته دنیا به اشتراک گذاشته میشود و محققان با حضور در آن خود را به روز میکنند و با پیشرفتها و تحولات این حوزه آشنا میشوند.
به گفته وی، این سمپوزیوم همچنین فرصتی برای ایدهپردازی در انجام فعالیتهای تحقیقاتی خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید