پیش از این تحقیقات نشان داده بود که این کشور دارای سطح بالایی از انزوای اجتماعی است که احتمالا معلول فرهنگ این کشور در صرف کردن ساعات طولانی سر کار است.
این مشکل به واسطه همهگیری کرونا به ویژه در میان افرادی که تنها زندگی میکنند، افزایش یافته است.
ژاپن تایمز در همین رابطه گزارش داد که "یوشیهیده سوگا"، نخست وزیر این کشور در پاسخ به درخواستها برای اقدام دولت به منظور مقابله با انزوای اجتماعی و جلوگیری از افزایش نرخ خودکشی، "تتسوشی ساکاموتو" را به سرپرستی وزارتخانه تخصصی برای این موضوع گمارده است.
آمارها حاکی از افزایش خودکشیها در ژاپن طی سال ۲۰۲۰ میلادی است. به گزارش اداره پلیس ملی ژاپن در سال ۲۰۲۰ در مجموع ۲۰ هزار و ۹۱۹ نفر در ژاپن با خودکشی جان خود را از دست دادند. این رقم ۷۵۰ مورد در مقایسه با ۲۰۱۹ افزایش نشان میدهد. این اولین بار طی ۱۱ سال گذشته است که میزان خودکشی افزایش یافته است.
این افزایش تا حد زیادی به افزایش خودکشی در زنان و جوانان مرتبط است. با این حال سوگا تاکید کرد که انزوا، انواع مختلفی دارد که باید همگی مورد توجه قرار گیرد. همچنین اشاره شده است افراد مسنی که در خانه سالمندان زندگی میکنند به واسطه کرونا دچار انزوای بیشتر شدهاند.
دولت ژاپن همچنین کارگروه ویژهای را تشکیل داده که قرار است کار وزارتخانههای مختلف را برای مبارزه با تنهایی هماهنگ کند.
ژاپن تقریبا همیشه در مطالعات انزوای اجتماعی رتبه ضعیفی داشته است. در سال ۲۰۱۵، یک مطالعه جهانی که توسط دفتر کابینه این کشور انجام شد، نشان داد که ۱۶.۱ درصد از افراد بالای ۶۰ سال ژاپنی هیچ کسی را ندارند که برای کمک به او مراجعه کنند و این بالاترین رقم در جهان است. پس از ژاپن، آمریکا (۱۳ درصد) و سوئد (۱۰.۸ درصد) در جایگاه دوم و سوم جهان هستند.
به نظر میرسد که این روزها دیگر کشورها نیز به خاطر بحران کرونا با این مشکل دست به گریبان هستند و محدود شدن کارها به دورکاری و قرنطینهها به شدت فشار تنهایی را افزایش داده است.
دیدگاه تان را بنویسید