درحالیکه سخنگوی جبهه پایداری گفته بود اصولگرایی منسوخ شده و ما با آن کاری نداریم، حالا آیتالله محمدتقی مصباحیزدی از تخریب جبهه پایداری از سوی دوستان اصولگرا گلایه کرده است. او در دیدار اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با طرح این سؤال که علت رفتارهای نامناسب و تخریبهایی که علیه جبهه پایداری و افراد منتسب به این جبهه انجام میشود، چیست؟ گفته است: برخی از این رفتارها شاید از طرف برخی دوستان انجام میشود که ما توقع نداشتیم. برخی از لحاظ فکری و نظری چندان مخالف نیستند، اما در عمل وقتی پای منافع در کار میآید، کم میآورند. مصباحیزدی گفته اگر ما دنبال این هستیم باید بگردیم دنبال تاکتیکها و دیگر گفتمان را کنار بگذاریم. دیگر شوخی نکنیم که: «ما اهل گفتمان هستیم»؛ بلکه بگوییم دنبال این هستیم که در انتخابات برنده شویم؛ چه کنیم بیشتر ببریم، حالا هرچه میخواهد بشود! این یعنی باز ما هم به یک معنا سیاست منهای دین را قبول کردهایم، یعنی دین به کنار؛ ما در سیاست میخواهیم برنده شویم. آیا هدف این است یا چیز دیگری است؟». احتمالا مقصود مصباحیزدی به گلایهها و کنایههای اصولگرایان درباره رویه وحدتشکنانه جبهه پایداری در بزنگاه انتخابات است. الیاس نادران نماینده سابق مجلس که نامش دوباره در میان فهرست پیشنهادی مجلس آتی هم قرار گرفته اخیرا در توییتی نوشته بود: «کمتر از یک ماه مانده به انتخابات، جبهه انقلاب باز هم با اختلاف داخلی درگیر شده است؛ چیزی که در اردوگاه رقیب هیچوقت اتفاق نمیافتد! این اختلافها نیاز به آسیبشناسی جدی و پاسخگویی بزرگان دارد؛ ولی هر عاقل دلسوزی میداند شب عملیات وقت دعوا نیست!».
مصباحیزدی و جبهه پایداری معتقد است در انتخابات باید بر ایده انتخاب اصلح پافشاری کرد و وحدت به هر قیمتی ارزش ندارد. برای همین از سوی اصولگرایان وحدتشکن و بازیخرابکن لقب گرفتهاند. قائممقام جبهه پایداری هم قبلا گفته بود علت اینکه اصولگرایان در انتخابات پیشین مجلس از تهران نتوانستند کسی را وارد مجلس کنند این بود که اصولگرایان هرکسی را از مخالف و موافق برجام داخل لیست گذاشته بودند. مقصود صادق محصولی این بود که فهرست اصلح نبوده است. حالا هم در آستانه بستن لیست دوباره بحثها بالا گرفته است. به نظر میرسد که دو، سه عضو جبهه پایداری در فهرست نهایی اصولگرایان قرار گیرند اما این به معنی این نیست که جبهه پایداری فهرست خودش را کنار بگذارد. آنها معتقدند در مجلس نهم که فهرست جدا دادند هشت عضو جبهه پایداری که از نگاه آنها اصلح بودهاند روانه مجلس شدند. دیروز هم آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری با بیان اینکه ارائه لیستهایی با افراد مختلف، وحدت را نفی نمیکند، از احتمال ارائه لیست مستقل خبر
داده است.
حدادعادل رئیس شورای ائتلاف اصولگرایان هم چند روز پیش خبر از قطع امید از جبهه پایداری داده و گفته بود آنها حاضر به وحدت نشدهاند و لیست جدا خواهند داد. آقاتهرانی، درباره معنای وحدت در انتخابات گفته: وحدت به معنای عدم مخالفت با یکدیگر نیست و ارائه لیستهایی با افراد مختلف، وحدت را نفی نمیکند. هرچند ایدئال ارائه لیست مشترک است. در اسلام نگاه ناسیونالیستی و قبیلهای پذیرفتهشده نیست، در انتخاب نماینده باید صرفا به اصلح و شایسته بودن او توجه کرد. او گفته اینکه صرفا در موعد انتخابات با یکدیگر ارتباط برقرار میکنیم بسیار اشتباه است و متأسفانه در بین اصولگرایان افتراق وجود دارد.
دیدگاه تان را بنویسید