ارسال به دیگران پرینت

سیدحسن خمینی | در فهم قرآن باید عقل را به خدمت گرفت

یادگار امام گفت: اگر به روح قرآن رسیده نشود همین کتاب الهی می تواند بسیاری را گمراه کند. در فهم قرآن باید عقل را به خدمت گرفت، و الا با همین قرآن ممکن است به جنگ علی (ع) رفت.

سیدحسن خمینی  |   در فهم قرآن باید عقل را به خدمت گرفت

آیت الله سیدحسن خمینی تولیت آستان امام خمینی (ره) در دومین همایش بین المللی قرآن در اندیشه و سیره امام خمینی (ره) با تبریک عید مبعث پیامبر اکرم (ص) گفت: صحبت درباره امام و قرآن بحثی پر دامنه و چند وجهی است.

وی سپس به بیان داستانی از حضرت امیرالمومنین با خوارج به نقل از کتاب طبری پرداخت و افزود: حضرت به عبدالله بن عباس که به سوی خوارج فرستادند گفتند اگر آنان آرام بودند ما هم آنان را از دایره مسلمانان خارج نمی کنیم اما اگر سخن گفتند با آنان احتجاج می کنیم و اگر شمشیر کشیدند با آنان می جنگیم. امام به عبدالله بن عباس تاکید کردند با آنان با قرآن احتجاج نکن چون قرآن ذو وجوه است.

تولیت آستان امام خمینی ادامه داد: اگر به روح قرآن رسیده نشود همین کتاب الهی می تواند بسیاری را گمراه کند. در فهم قرآن باید عقل را به خدمت گرفت، والا با همین قرآن ممکن است به جنگ علی (ع) رفت. کارکرد بزرگ امام (ع) استخراج روح قرآن است. اصل اول در حرکت، حرکت اجتماع است. چرا چون اثر در اجتماع بر مبنای دو دوتا چهار تا نیست بلکه تصاعد می خورد. 10 نفر اگر همراه و هم دل شوند طوفان به پا می کنند.

آیت الله خمینی خاطرنشان کرد: نکته مهم در زندگی امام خمینی دریافت یک قاعده برای زندگی است. در این قاعده باید روح قرآن را بگیریم و این روح، انجام کارها برای خداست. امام آب هم دست فرزندانشان می دادند برای خدا می دادند. داستان قرآن و انقلاب ما داستان انقلاب و روح قرآن است. انسانی که از امام قاعده گرفته باشد خودش را در کانون اراده الهی ذوب می بیند و هویت هستی را به طور صحیح می بیند.

یادگار امام امت اظهار کرد: آوردن روح قانون به بطن جامعه طوفان به پا می کند. بالا رفتن خلوص عمل موجب عروج تصاعدی اثر عمل انسان در دنیا و آخرت می شود.

منبع : عصر ایران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه