این مجله با اشاره به ظهور ناگهانی ویروس کرونا در جهان و توقف ۳ ماهه فعالیت های اقتصادی چین و اختلال در سرعت فقرزدایی دولت پکن نوشت که با وجود اختلالی که در مسیر زنجیره های تامین و کانال های تجاری برای محصولات کشاورزی شهروندان روستایی پیش آمد، اما دولت پکن تسلیم نشد و از هدف فقرزدایی حداکثری تا پایان سال جاری میلادی دست نکشید.
بر این اساس، فقرزدایی با وجود بیماری کووید-۱۹ باعث شد تا مقامات چینی در تمام سطوح انعطاف پذیری بیشتری به دست بیاورند و در زمینه اجرای سیاست ها و هماهنگی منابع نیز مقاومت بیشتری کسب کنند.این مجله در ادامه به مستندی به نام «جنگ چین علیه فقر» که در ماه جولای منتشر شده است، پرداخت؛ مستندی که داستان های پشت پرده چگونگی اجرای کمپین بی سابقه دولت چین علیه فقر را به تصویر می کشد.
این مستند به مجری گری و نویسندگی «رابرت لارنس کوهن» بانکدار سابق و کارشناس امور چین تهیه شده است؛ کوهن از دهه ۱۹۸۰ میلادی در چین زندگی و کار و از مناطق روستایی دور افتاده در این کشور بازدید کرده است.
کوهن در توضیح مستند خود می گوید که برنامه فقرزدایی چین نه تنها هدفمند است بلکه نظارتی ماهانه بر روند اجرای آن وجود دارد؛ مستند کوهن آموزش به کشاورزان برای دسترسی به وام های کوچک و متنوع سازی محصولات با هدف کارآفرینی بهتر را به تصویر کشیده شده است.
یکی از اهداف کوهن و تیم او در ساخت مستند جنگ چین علیه فقر، ایجاد پنجره ای به سوی درک سیستم سیاسی چین بوده است؛ کوهن با تاکید بر عملکرد قابل توجه چین در مهار بیماری کووید-۱۰ می گوید که مشاهده عینی سیستم سیاسی چین مخاطب را قادر می سازد تا شاهد تعادل چشمگیری باشد که میان رویکرد تهاجمی دولت پکن علیه فقر با روند مهار ویروس کرونا توسط این کشور وجود دارد.
بیجینگ ریویو نوشت که کمپین فقرزدایی چین درست مانند مقابله این کشور با ویروس کرونا، هماهنگی سیستماتیک چین میان نیروی کار و روند تامین بودجه و ارگان های دولتی برای اجرای سیاست های دولت پکن را به تصویر کشید.
شی جین پینگ، فقرزدایی در چین را یک تعهد جدی در قبال مردم این کشور توصیف کرده است.
«ونیان یانگ» کارشناس توسعه از سازمان ملل بر این باور است که کووید-۱۹ تاثیری مهم روی تلاشهای فقرزدایی چین داشته است؛ این کارشناس با تاکید بر اینکه دولت پکن با تعهد شدیدی که نسبت به فقرزدایی دارد، می تواند به این هدف تا پایان سال جاری میلادی دست پیدا کند، گفت که وقتی مقامات چینی تعهدی می دهند، نه تنها اراده سیاسی بلکه ظرفیت اجرایی تامین آن تعهد را نیز دارند.
دیدگاه تان را بنویسید