ارسال به دیگران پرینت

دلار 4200 تومانی به جیب نور چشمی ها می رود و قیمت دلار در کالاهای مصرفی مردم بین 25 تا 30 هزار دلار است

محمد غرضی گفت: اینکه دولت فعلی یا چند دولت قبلی را تنها مسبب به وجود آمدن این وضعیت بدانیم اشتباه است. در واقع دولت‌ها در ایران از زمان مشروطه تا امروز با ندانم‌کاری‌هایشان لطمات زیادی به آسایش و آرامش مردم زده‌اند.

 دلار 4200 تومانی به جیب نور چشمی ها می رود و قیمت دلار در کالاهای مصرفی مردم بین 25 تا 30 هزار دلار است

گرانی به بحث داغ این روزهای جامعه تبدیل شده است به طوری که گرانی موجب شده تا پدیده‌هایی چون اجاره پشت‌بامها‌ در رسانه‌ها منتشر شود. این در شرایطی است که شواهد گواه آن است که مردم همچنان باید پدیده نگران‌کننده گرانی را تحمل کنند.

محمد غرضی،‌ فعال سیاسی،  در این ‌باره اظهار داشت: وضعیت شلخته اقتصادی داد مردم ایران را درآورده است. مشکلات معیشتی موجب شده نارضایتی‌ها روزبه‌روز بیشتر شود. البته مردم ایران قبل از انقلاب هم ناراضی بودند و در این نزدیک به ۴۲ سال هم ناراضی مانده‌اند.

این فعال سیاسی که سابقه حضور در دولت‌های زمان جنگ و سازندگی را دارد، در ادامه گفت: ببینید، مردم فکر می‌کنند نرخ دلار بیش از ۲۰ هزار تومان است. در حالی که قیمت دلار در کالاهای مصرفی بین ۲۵ تا ۳۰ هزار دلار است، چون متاسفانه دلار ۴۲۰۰ تومانی به جای جیب مردم به جیب فرصت‌طلبان می‌رود؛ یعنی دلار دولتی در اختیار عده‌ای رانت‌خوار قرار می‌گیرد و آنها به منفعت شخصی‌شان می‌رسند.

او توضیح داد: این در حالی است که تعداد اقلام ضروری مردم بین هشت تا ۲۰ قلم است و اگر دولت‌ دلار دولتی را به کالاهای مصرفی مردم اختصاص دهد، دیگر شاهد این گرانی لجام‌گسیخته نخواهیم بود. تحقیقی نشان می‌دهد مردم آمریکا کالاهای مورد نیازشان را تقریباً به همان قیمتی خریداری می‌کنند که ۶۰ سال پیش در زمان کندی تهیه می‌کردند. حالا این را مقایسه کنید با وضعیت ایرانی‌ها که به گران شدن هرروزه‌ی کالاها عادت کرده‌اند.

محمد غرضی در پایان گفت: البته اینکه دولت فعلی یا چند دولت قبلی را تنها مسبب به وجود آمدن این وضعیت بدانیم اشتباه است. در واقع دولت‌ها در ایران از زمان مشروطه تا امروز با ندانم‌کاری‌هایشان لطمات زیادی به آسایش و آرامش مردم زده‌اند.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه