ارسال به دیگران پرینت

علائم جدید ویروس کرونا را بشناسید

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از علایم جدید بیماری کرونا را قرمزی چشم عنوان کرد و گفت: ممکن است بیمار مبتلا به این ویروس فقط این علامت را از خود بروز دهد و هیچ نشانه دیگری از بیماری نداشته باشد.

علائم جدید ویروس کرونا را بشناسید

 

 
دکتر میترا رنجبر، متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری اظهار داشت: در ابتدا تصور می‌شد که بیماری تنها تظاهرات تنفسی دارد، اما در حال حاضر علایم خارج ریوی هم جزو تظاهرات بیماری محسوب می‌شود و یکی از آن‌ها قرمزی چشم است.

به گزارش ایرنا، دکتر رنجر  اختلال حس بویایی و چشایی را یکی دیگر از علایم این بیماری اعلام کرد و گفت: قبلا تصور می‌شد فقط کودکان دارای این اختلالات هستند، اما در حال حاضر در بزرگسالان هم این علایم مشاهده می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: معمولا این حس‌ها پس از مداوای بیمار برمی گردد، البته زمان برگشت حس‌های بویایی و چشایی، در بیماران متفاوت است.

وی سردرد‌های خیلی شدید را یکی دیگر از علایم بیماری کرونا عنوان کرد و گفت: ویروس کرونا التهاب یا ورم مغز هم ایجاد می‌کند و حتی مواردی از خونریزی مغزی در بیماران هم گزارش شده که این مورد بسیار کم است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: این بیماری هم اعصاب مرکزی و هم محیطی بدن را درگیر می‌کند، ضعف اندام تحتانی بدن، اختلال در راه رفتن و اختلال در اعصاب محیطی می‌تواند از علایم بیماری کرونا باشد. همچنین گاهی اوقات این بیماری با درد قفسه سینه و عوارض قلبی بروز پیدا می‌کند.

رنجبر از تظاهرات دیگر این بیماری به درد شکم، اسهال و استفراغ نیز اشاره کرد و ادامه داد: این بیماری دارای تظاهرات پوستی است، اما معمولا این عوارض می‌تواند به دنبال مصرف دارو‌هایی که در درمان بیماری به کار می‌رود نیز ایجاد شود.

وی بر رعایت اصول بهداشت فردی از جمله شست و شوی دست با آب و صابون تاکید کرد و گفت: در حال حاضر علاوه بر این مورد، بر استفاده از ماسک تاکید می‌شود و باید در محیط‌های شلوغ، از جمله مترو و اتوبوس از ماسک حتما استفاده شود.

این پزشک متخصص با بیان این که برخی افراد مبتلا، بدون علامت هستند و این افراد یکی از منابع مهم انتقال ویروس هستند، استفاده از ماسک را برای همه مردم ضروری دانست.

وی تاکید کرد: در کشور‌هایی که مردم آن‌ها بیشتر از ماسک استفاده کردند، بیماری زودتر کنترل شده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه این ویروس می‌تواند از مدفوع فرد مبتلا دفع شود، گفت: این بیماری از این طریق هم می‌تواند منتقل شود.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه