ارسال به دیگران پرینت

فضای مجازی |تسهیلات بانکی |پرداخت تسهیلات

ضرغامی: دوران تحول در وزارتخانه آغاز شده است

سیدعزت‌الله ضرغامی شاخص‌های جدیدی را برای ارزیابی مدیران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تعیین کرد و گفت: دوران روش‌های محافظه‌کارانه، استاتیک و بی‌خاصیت تمام شده است.


ضرغامی:  دوران تحول در وزارتخانه آغاز شده است

سیدعزت‌الله ضرغامی شاخص‌های جدیدی را برای ارزیابی مدیران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تعیین کرد و گفت: دوران روش‌های محافظه‌کارانه، استاتیک و بی‌خاصیت تمام شده است.

ضرغامی که حدود سه ماه از آغاز کارش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می‌گذرد، در اولین همایشی که با معاونان، مشاوران و مدیران کل ستادی و استانی این وزارتخانه داشت، اظهار کرد: دوران تحول در وزارتخانه آغاز شده است، هم تحول در اندیشه و نگاه و هم در روش‌های اقدام. در هر دو حوزه نیاز به ساختارشکنی داریم. خط‌ قرمزهای موهوم و ساختگی برداشته خواهد شد. ما مدیران خلاق و شجاع می‌خواهیم و دوران روش‌های محافظه‌کارانه، استاتیک و بی‌خاصیت تمام شده است.

او ادامه داد: مدیریت در جمهوری اسلامی، خدمت بی‌منت به مردم و هموار کردن مسیر آن‌ها به‌سوی خوبی‌ها و ارزش‌های الهی و انسانی است.

ضرغامی افزود: آشنا نبودن برخی مدیران با روح وظایف خود و نگاه کلیشه‌ای و رفع مسؤولیت، بلای جان مدیریت کشور شده است.

او گفت: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آن‌گونه که در شأن و جایگاه آن است مورد توجه قرار نگرفته است. وظیفه همه ما بر کشیدن و بالا بردن جایگاه وزارتخانه است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: مدیران وزارتخانه باید سطح دانش و اطلاعات خود را در حوزه‌های مأموریتی ارتقا دهند.

او با اشاره به اهمیت فضای مجازی در حوزه‌های مرتبط با این دستگاه گفت: فضای مجازی و انعکاس نظرات مردم پیرامون مسائل مرتبط با مأموریت‌های وزارتخانه تهدید نیست، بلکه یک فرصت است.

کمیته‌ای فنی به اختلافات و پرونده‌های میراث فرهنگی رسیدگی خواهد کرد

ضرغامی حفظ میراث‌فرهنگی و بناهای تاریخی و معرفی آن به نسل‌های آینده را از مهم‌ترین مأموریت‌های این وزارتخانه دانست و تأکید کرد: کمیته‌ای فنی مرکب از کارشناسان خبره و مطمئن میراث و مدیران مرتبط، مسؤول رسیدگی به برخی اختلافات و تصمیم‌گیری کارشناسی در مورد پرونده‌های مفتوح خواهند بود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین گفت: در این وزارتخانه نیروهای تحصیل‌کرده و شایسته وجود دارند که با ایجاد یک سامانه ویژه نیاز آینده به منابع انسانی برای توسعه و مأموریت‌های جدید تأمین خواهد شد.

او تکریم ارباب رجوع از بازدیدکنندگان موزه‌ها و مراکز گردشگری گرفته تا مراجعان اداری بخش خصوصی را شاخص مهم ارزیابی مدیران ستادی و استانی اعلام کرد و با بیان این‌که همه مأموریت‌های جدید باید دارای پیوست فرهنگی و رسانه‌ای باشد، اظهار کرد: نظارت بر هتل‌ها، مراکز اقامتی، بوم‌گردی‌ها و... باید با دقت و حساسیت بیشتری دنبال شود. این‌ها شاخصه‌های ارزیابی عملکرد همکاران خواهد بود.

او همچنین تاکید کرد: ملاقات مدیران با سرمایه‌گذاران و کارآفرینان باید در اولویت برنامه‌ها باشد، به‌ویژه کسانی که نیاز به تسهیلات بانکی ندارند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، بوروکراسی را کشنده و آفت جان نظام مدیریتی دانست و افزود: ساده‌سازی، ایجاد پنجره واحد و رفع موانع دست‌وپاگیر با پذیرش درصدی از خطای طبیعی مورد تأکید وزارتخانه است.

بنا بر گزارش روابط عمومی این وزارتخانه، ضرغامی همچنین به‌خاطر پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ از مجلس شورای اسلامی (که به ایجاد و توسعه، تولید، اشتغال و کارآفرینی با اولویت استان‌های با نرخ بیکاری بالاتر مربوط می‌شود) قدردانی کرد و افزود: با برگزاری جلسات مشترک با نمایندگان، رسیدگی به پرونده‌های متقاضیان آغاز شده است.

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه