ارسال به دیگران پرینت

کرونا | کرونا در ایران | آمار مبتلایان به کرونا

مهمترین اخبار کرونایی استان ها

به گزارش وزارت بهداشت امروز دوشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۰، ۲۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۲ شهر در وضعیت زرد و ۱۱۳ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

مهمترین  اخبار کرونایی استان ها

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز(دوشنبه) اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۵ نفر دیگر از هموطنان بر اثر کرونا جان خود را از دست داده اند و هر چند این خبر همچنان تلخ است، اما کاهش این روند با توجه به تسریع واکسیناسیون  و افزایش واردات واکسن در دولت سیزدهم مایه خوشحالی است و می توان به رسیدن به عدد دو رقمی فوتی ها امیدوار بود.

مرگ ۱۰۵ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته، کمترین تعداد فوتی ها پس از عبور خیز پنجم کرونا از کشور است.   

خیز پنجم و مرگبار کرونا از ابتدای تیر ماه در کشور آغاز شد و وزارت بهداشت هشتم مهر ماه از عبور این خیز از کشور خبر داد.

در این خیز در ۲۸ مرداد و هفتم مهر ماه به ترتیب شمار مرگ و میر در اثر کرونا از یکصد و ۱۲۰ هزار نفر عبور کرد.

همچنین رکورد مرگ و میر روزانه کرونا در این مدت چندین بار شکسته شد و روز دوم شهریور ماه با ۷۰۹ مورد مرگ روزانه به بالاترین شمار مرگ و میر از ابتدای شیوع کرونا(اسفند ۹۸) در کشور رسید. 

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، از دیروز(یکشنبه) تا امروز دوشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۴۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۰ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۴۵ هزار و ۲۱۲ نفر رسید.

طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۸ هزار و ۲۷۲ نفر رسید.

تا کنون ۵ میلیون ۷۰۸ هزار و ۲۵۳ نفر از بیماران نیز بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

همچنین سه هزار و ۴۹۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۷ میلیون و ۱۴۶ هزار و ۸۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

همچنین تا کنون ۵۵ میلیون و ۸۶۰ هزار و ۶۵ نفر دُز اول، ۴۲ میلیون و ۶۱۹ هزار و ۷۸۸ نفر دُز دوم و ۵۶۲ هزار و ۷۵۶ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۹۹ میلیون و ۴۲ هزار و ۶۰۹ دُز رسیده است.

در شبانه روز گذشته نیز ۶۰۲ هزار و ۱۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

در حال حاضر ۲۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۲ شهر در وضعیت زرد و ۱۱۳ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

به هر روی گرچه روند تلفات روزانه کرونا کاهشی است اما باید گفت، تا رسیدن به ۱۲ فروردین سال ۱۴۰۰ که رقم تلفات روزانه کرونا ۹۴ نفر بود در صورت رعایت پروتکل های بهداشتی و تزریق واکسیناسیون اندکی مانده است. 

روز ۱۳ فروردین روند مرگ های کرونایی با ۱۱۷ نفر سه رقمی شد و تا کنون این ارابه مرگ بر این مدار می تازد. 

گرچه خیز ششم کرونا به رغم هشدارها تا کنون و در آبان ماه به وقوع نپیوسته اما به باور کارشناسان هر گونه عادی سازی و بی توجهی به پروتکل های بهداشتی می تواند طغیان مجدد این ویروس را رقم بزند.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۵ مهر ماه نیز گفت:‌ هنوز بابت کرونا و پیک ششم آسوده خاطر نیستیم و باید رحالت آماده‌باش بمانیم و امیدوارم با انجام واکسیناسیون سراسری در ماه‌های آینده، در وضعیت بهتری قرار بگیریم. 

وی همچنین روز سه شنبه ۱۷ آبان ماه گفت: با توجه به آغاز موج ششم در کشورهای همجوار، نگران هستیم و مراکز درمانی در آماده باش کامل هستند، ولی تجربه خوبی که در درمان بیماران کرونایی ، تامین اکسیژن سازها، دستگاه‌های کمک تنفسی و غیره داریم می توانیم از آنها استفاده کنیم.

بر این اساس کلیدی ترین ابزار دفاعی در برابر ویروس کرونا و خیز ششم آن، در کنار واکسیناسیون، رعایت پروتکل های بهداشتی است و بدون شک می توان در صورت بروز این خیز، سر به سلامت برد و مانع از تجربه مرگبار خیز پنجم کرونا شد.

ویروس کرونا از اوایل اسفند سال ۹۸ در کشور شیوع یافت و واکسیناسیون سراسری همزمان با ۲۲ بهمن سال گذشته آغاز شد.

۲۴ آبان و مهمترین  اخبار کرونایی استان ها

وضعیت بیماری کووید ۱۹ در حال حاضر در اکثر استان های کشور با ثبات گزارش شده ولی این وضعیت می‌تواند بسیار شکننده باشد.

بر اساس گزارش خبرنگاران از سراسر کشور ، در برخی روزهای هفته‌های گذشته تعداد بیماران کرونایی فوت شده در برخی استان ها صفر بود و امیدواریم این روند نزولی در فوتی‌های قطعی و مشهود به کرونا ادامه یابد.

در همین حال سرعت روند کاهشی این بیماری در برخی استان های دیگر نیز کاسته شده و با توجه به عادی انگاری و کاهش رعایت پروتکل‌ها، ممکن است روند ابتلا در بین افراد پرخطر بیشتر شود.

مسوولان بهداشت و درمان با ابراز نگرانی از عادی انگاری وضعیت کرونایی در برخی استان ها معتقدند که تداوم این مساله ممکن است اثرات خود را در آینده نزدیک به شکل خطرناکی نشان خواهد داد.

به گفته کارشناسان بهداشت و درمان و اعلام سازمان بهداشت جهانی ۸۵ درصد فوتی‌های کرونا در ایران افرادی هستند که واکسن دریافت نکرده اند که این نشان دهنده تاثیرات واکسیناسیون در کاهش ابتلا به این ویروس و مرگ ناشی از آن است.

متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۵ هموطن دیگر جان خود را بر اثر کرونا از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۲۸ هزار و ۲۷۲ نفر رسید.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، از دیروز(یکشنبه) تا امروز دوشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، هفت هزار و ۴۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۰ نفر از آنها بستری شدند.

همچنین تا کنون ۵۵ میلیون و ۸۶۰ هزار و ۶۵ نفر دُز اول، ۴۲ میلیون و ۶۱۹ هزار و ۷۸۸ نفر دُز دوم و ۵۶۲ هزار و ۷۵۶ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۹۹ میلیون و ۴۲ هزار و ۶۰۹ دُز رسیده است.

در شبانه روز گذشته نیز ۶۰۲ هزار و ۱۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

در حال حاضر ۲۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۲ شهر در وضعیت زرد و ۱۱۳ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

وضعیت مبتلایان به کرونا و واکسیناسیون در استان‌ها

بر اساس اعلام دبیر قرارگاه مدیریت کرونا در استان خراسان رضوی ، در حال حاضر وضعیت کرونا در شهرستانهای خراسان رضوی شکننده است و تعداد مبتلایان در برخی از مناطق استان رو به افزایش است.

دکتر علی‌اصغر انجیدنی نسبت به تغییر رنگبندی کرونایی در خراسان رضوی و احتمال افزایش تعداد شهرستانهای قرمر هشدار داد و افزود: در صورت تداوم وضعیت موجود احتمال تغییر رنگ و قرمز شدن برخی از شهرستانهای نارنجی مانند قوچان و خواف در خراسان رضوی وجود دارد.

فرماندار ویژه شهرستان جهرم با بیان اینکه افزایش تعداد افراد مبتلا به کرونا در جهرم نگران کننده است، گفت: واکسن کرونا در کاهش موارد فوتی و بستری در جهرم مؤثر و تأخیر در تزریق آن تهدید و خطری جدی است.

مهدی شفیعیان افزود: عادی‌انگاری و کم‌شدن میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی وضعیت این شهرستان را به سمت قرمز و بحرانی سوق می‌دهد و لازم است موجی برای دعوت از مردم برای واکسیناسیون ایجاد شود.

بر اساس اعلام فرماندار شهرستان رشت نیز روند نزولی بستریهای مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در شهرستان رشت تداوم دارد و هم اکنون ۱۲۶ نفر در بیمارستان های رشت بستری هستند.

علی فتح اللهی با تاکید بر اینکه تداوم روند نزولی مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان ها نیازمند همکاری مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی است، افزود: هم اکنون رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان رشت به حدود ۶۷ درصد رسیده است که باید افزایش یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان نیز گفت: با افزوده شدن ۱۶۷ مورد جدید کرونا طی شبانه‌روز گذشته در سیستان و بلوچستان شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۳۰ هزار و ۹۲۴ نفر رسید.

در شبانه‌روز گذشته فوتی ناشی از کرونا در سیستان و بلوچستان گزارش نشد.

رییس کارگروه اطلاع رسانی قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا آذربایجان غربی با بیان اینکه بهبودیافتگان کرونا در استان از مرز ۷۰ هزار نفر گذشت، گفت: با بررسی آمار اپید میولوژی، تعداد بیماران بستری سندرم حاد تنفسی در استان کاهشی و متمایل به پایدار شدن است.

بر اساس این گزارش ، تعداد افراد فوت شده با تست کرونای مثبت در آذربایجان غربی رو به کاهش است.

همچنین بر اساس اعلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل نیز  با فوت یک نفر دیگر از مبتلایان کرونا طی شبانه روز گذشته، مجموع جان‌باختگان بیماری کووید.۱۹ در این استان به ۲ هزار و ۵۵۲ نفر رسید.

دکتر شهرام حبیب‌زاده وضعیت کنونی شیوع کرونا در استان اردبیل را پایدار ولی شکننده خواند و گفت: در ادامه روند کنونی، طی شبانه روز گذشته ۲۹ فرد جدید مبتلا به بیماری کووید.۱۹ در مراکز درمانی این استان بستری شدند.

وی این تعداد بستری روزانه مبتلایان کرونا در استان اردبیل را ۱۶۰ نفر از کمتر بالاترین رکورد ثبت شده در سه ماه پیش ذکر کرد و افزود: صعودی شدن شیوع کرونا در این استان محتمل است.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز گفت: ۶۱ ابتلای جدید کرونا در ۲۴ ساعت گذشته شناسایی شد و مجموع مبتلایان استان به ۶۵ هزار و ۱۷۶ نفر افزایش یافت و مجموع بهبودیافتگان نیز ۶۳ هزار و ۶۹۸ نفر است.

محمد کریمیان اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته فوتی ناشی از کرونا ثبت نشد و مجموع فوتی های استان تا این لحظه یک هزار و ۱۴۸ نفر است.

بر اساس اعلام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، ۱۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ طی شبانه روز گذشته دراین استان شناسایی شده و تعداد مبتلایان هم به ۱۹۴ هزار و ۲۵۳ نفر رسیده است.

مریم کوشکی اعلام کرد: سه بیمار مبتلا به کرونا نیز طی شبانه روز گذشته در این استان جان باختند و شمار قربانیان به ۲ هزار و ۶۲۷ نفر رسید.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران نیز گفت که تاکنون۱۵۳ هزار و ۳۸۲ دُز واکسن کرونا برای گروه های هدف این شهرستان تزریق شده است.

محمد صادق رضایی افزود: از این میزان  ۸۳ هزار و ۷۱۸ نفر در دُز اول و ۶۸هزارو ۹۵۴ نفر در دُز دوم واکسن کرونا  را در شهرستان دریافت کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز اعلام کرد که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان ۹۰ درصد دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال البرز یک دُز واکسن کرونا را دریافت کردند.

سالار قاسمی اظهار داشت:  همزمان با آغاز  واکسیناسیون سراسری دانش آموزان،  معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز با برنامه ریزی منسجم، ضمن ارائه آموزش های لازم به والدین و دانش آموزان تلاش نمود تا در کوتاه ترین زمان ممکن کلیه دانش آموزان استان را در برابر کرونا ویروس واکسینه کند.

وی خاطرنشان کرد:  اکنون با تلاش مراکز ثابت و سیار بهداشت استان البرز تکمیل  واکسیناسیون  دانش آموزان  ۱۲ تا ۱۸ سال در حال انجام است .

سرپرست فرمانداری سمنان با اشاره به استقبال خوب شهروندان از واکسیناسیون علیه کرونا، گفت: بالغ بر ۷۱.۱ درصد از جمعیت واجد شرایط شهرستان، دُز اول و دوم واکسن را دریافت کردند.

مهدی صمیمیان ابراز داشت: حدود ۸۹.۵ درصد  جمعیت واجد شرایط شهرستان سمنان دُز اول واکسن کرونا را تزریق کردند.

بر اساس اعلام مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکنون ۸۴ درصد از دانش‌آموزان و ۶۰ درصد مادران باردار آذربایجان‌شرقی در مقابل کرونا واکسینه شده‌اند.

 دکتر سیمین خیاط زاده افزود: تاکنون ۷۱ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال آذربایجان شرقی هر ۲ دز واکسن کرونا و ۸۷ درصد آنان نیز دز اول واکسن را دریافت کرده‌اند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار نیز با اشاره به اینکه روزانه بین ۲ تا ۶ هزار نفر در این شهرستان واکسن کرونا دریافت می‌کنند گفت: این آمار نشان از استقبال مردم بوده اما توصیه برای واکسیناسیون سایر افراد هنوز وجود دارد.

دکتر همایون دادگر اظهارداشت: براساس آمار ۷۸ درصد مردم شهرستان چابهار دُز اول واکسن کرونا و ۲۹ درصد دُز دوم را دریافت کرده‌اند و باید برای ایمنی بهتر حتما این دُز دوم تزریق شود.

فرماندار گناباد:افزایش بستری کرونایی‌ها در این شهرستان نگران کننده است

فرماندار گناباد گفت: افزایش روند بستری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در این شهرستان در چند روز اخیر نگران کننده است و استمرار عادی‌انگاری وضعیت و کاهش احساس مسوولیت عمومی نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، می‌تواند پیامدهای نامطلوبی داشته باشد.

حامد قربانی روز دوشنبه در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در گناباد افزود: سهل انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح جامعه به یک دغدغه تبدیل شده است باید با عزم جدی همه بخش‌های دولتی، خصوصی و آحاد مردم و خانواده ها و اصناف نسبت به رعایت مسائل پیشگیرانه و حفاظت فردی به خصوص استفاده از ماسک، تزریق واکسن و پرهیز از حضور غیرضرور در اجتماعات و دورهمی های خانوادگی، احتمال بازگشت بیماری کووید ۱۹ را کاهش داد.

وی ادامه داد: به دنبال افزایش تعداد موارد بستری کرونایی، وضعیت گناباد از نظر شیوع ویروس کرونا از زرد به نارنجی تغییر یافته است که این وضعیت نیز شکننده است و با توجه به اینکه بیشتر شهرستانهای اطراف گناباد در وضعیت قرمز قرار دارند، هرگونه کوتاهی در رعایت پروتکل های بهداشتی، زدن ماسک و تزریق واکسن کرونا، می تواند شرایط افزایش مبتلایان به این بیماری را تشدید کند.

فرماندار گناباد گفت: با وجود تاکید رهبر معظم انقلاب بر تزریق واکسن کرونا، برخی افراد نباید با القائات منفی خود پروتکل‌ها و واکسیناسیون را زیر سوال ببرند و مردم باید نسبت به این مسال هوشیار باشند چون هرگونه کوتاهی در دریافت واکسن سلامت عمومی جامعه را به مخاطره می اندازد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و  خدمات بهداشتی و درمانی گناباد نیز با ابزار نگرانی از افزایش بیماران مبتلا به کرونا در این شهرستان در چند روز اخیر گفت: در صورت ادامه این روند وضعیت گناباد طی چند روز آینده به قرمز تغییر خواهد یافت.

دکتر جواد باذلی گفت: از مجموع ۳۱ هزار و ۶۳۰ تست بیماری کووید ۱۹ که از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون در شهرستان های تابعه این دانشگاه صورت گرفته ۱۶ هزار و ۵۹۵ تست، معادل ۵۲ درصد، مثبت بوده است.

وی گفت: چهار هزار و ۶۱۶ نفر در این مدت بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در شهرستان های گناباد و بجستان بستری شده و ۱۳ هزار و ۸۱۵ تن به صورت سرپایی درمان شده اند.

وی گفت: همچنین تاکنون ۷۹ هزار و ۷۰۵ دُز نخست واکسن، ۶۱ هزار و ۳۹۷ دز دوم و ۷۷۴ دز سوم واکسن کرونا در شهرستانهای گناباد و بجستان تزریق شده است.

مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری  جنوب مشهد واقع است.

منبع : دنیای اقتصاد
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه