ارسال به دیگران پرینت

هشدار وزارت بهداشت، عقب نشینی وزارت صمت

این روزها نامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و بهداشت در مورد تعطیلی واحدهای تولیدی و اصناف خبرساز شده است، اما به نظر می‌رسد در نهایت مقرر شده تعطیلی اصناف و کسب و کارها تداوم یابد

هشدار وزارت بهداشت، عقب نشینی وزارت صمت

۹ فروردین حسین مدرس خیابانی، قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت)

در امور بازرگانی طی نامه‌ای به رؤسای سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت ۳۱ استان و جنوب کرمان اعلام کرد که وقفه در کار و تولید ایجاد نمی‌شود و خواستار تنظیم شیوه‌نامه‌های بهداشتی در جهت سلامت کارگران و کارکنان واحدهای تولیدی شد.

این نامه واکنش وزارت بهداشت را برانگیخت و سعید نمکی، وزیر بهداشت در نامه‌ای به رئیس جمهور نوشت که نامه وزارت صمت "دستورالعمل اداری برای بازگشایی کلیه مشاغل و مراکز کسب و کار تلقی می‌شود که این شیوه با نقش، مسئولیت و جایگاه ستاد ملی مقابله با کرونا مغایرت دارد".

نمکی همچنین با اشاره به "اعتقاد راسخ" این وزارتخانه و وزارت کشور و دیگر همکاران به کمک هرچه زودتر به کاهش اثرات اپیدمیولوژیک کرونا بر اقتصاد "کم بنیه" کشور و تدوین پروتکل برای بازگشایی فعالیت‌های اقتصادی با اولویت ویژه، هشدار داد که "هرگونه تصمیم آتش به اختیار توسط هر دستگاه دولتی، غیردولتی، فرهنگی مذهبی و غیره که مورد تائید نباشد شعله هایش به سرعت دامن نظام سلامت و متعاقب آن اقتصاد کشور را خواهد گرفت".

امروز هم سخنگوی وزارت بهداشت در خصوص آغاز به کار برخی شرکت‌های خصوصی و... اعلام کرد که تمامی مشاغل باید تابع مصوبات ستاد مقابله با کرونا باشند و آغاز به کار مشاغلی که جزو موارد استثناء قرار نگرفته است ممنوع بوده، بنابراین اگر کارفرمایی اقدام به بازگشایی محل کار کند متخلف است.

البته ظهر امروز وزارت صمت اعلام کرد که نامه قائم مقام وزیر صمت به سازمان‌های استانی بر اساس دستور رییس جمهور محترم برای تامین اقلام مربوط به مبارزه با کرونا و کالاهای مورد نیاز مردم بود و مربوط به واحدهای تولیدی بوده و شامل اصناف و کسب‌وکارها نمی‌شد.

با این حساب به نظر می‌رسد در حال حاضر ابلاغیه‌ای مبنی بر اتمام تعطیلی‌ها وجود ندارد.

منبع : ايسنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه