معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ورود شناورهای تجاری و مسافری به برخی کشورهای حاشیه جنوب خلیج فارس ممنوع شده است، گفت: در این باره در حال رایزنی هستیم.
در پاسخ به این گفته که لنجهای تجاری در ورودی خور دبی سرگردان هستند و امارات اجازه ورود به آنها نمیدهد، در این راستا چه رایزنیهایی توسط سازمان بنادر در حال انجام است؟ اظهار داشت: در حال حاضر اغلب کشورهای جنوبی خلیج فارس از ورود شناورهای ایرانی به بنادر خود ممانعت به عمل میآورند.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: رایزنیها در این باره در حال انجام است.
به گفته وی، در بنادر ما پرسنل و خدمه کشتی قبل از ورود به لنگرگاه توسط تیم بررسی معاینه میشوند.
راستاد اظهار داشت: برای خدمه و پرسنل کشتیهای چینی با استفاده از تجهیزات جدید و به روز و تیم پزشکی مجرب، معاینه به دقت انجام میشود.
بنابر این گزارش، سازمان بنادر و دریانوردی پیش از این نیز اعلام کرده بود ورود کشتیها و شناورها از مبدأ ایران به مقصد بنادر عمان با ادعای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا موقتاً ممنوع شده است. همچنین ورود شناورهای سنتی به خور دبی ممنوع شده است، اما شناورها در لنگرگاههای دیگر بنادر امارات مستقر هستند و در صورت معاینه و نداشتن نشانههای بیماری کرونا، هر نوبت چهار فروند شناور اجازه ورود به بندر مییابد، اما تردد شناورهای مسافربری به مقصد بنادر امارات تا اطلاع بعدی ممنوع است.
همچنین طبق اعلام سازمان بنادر، ورود کشتیها و شناورهای تجاری از مبدأ ایران به بنادر کویت فعلاً ممنوع است که در این راستا برخی شناورهای مستقر در بنادر کویت، به بنادر کشور بازگشتند. ضمن آنکه تردد شناورهای مسافری به مقصد بندر کویت فعلاً ممنوع است.
البته در بنادر قطر اجازه ورود شناورهای ایرانی پس از انجام معاینه از خدمه صادر میشود.
دیدگاه تان را بنویسید