دولت آمریکا در روزهای گذشته اعلام کرد که در مورد مهاجرت اتباع شش کشور به ایالات متحده، محدودیتهایی را در نظر گرفته است. مقامهای آمریکایی میگویند، این کشورها نتوانستند حداقل استانداردها و معیارهای امنیتی در زمینه را رعایت کنند.
شهروندان نیجریه، میانمار، اریتره، قرقیزستان، سودان و تانزانیا برای اخذ ویزای مهاجرتی به آمریکا با محدودیتهایی روبهرو خواهند شد.
به گزارش رویترز، یک پدر اریترهای آرزو دارد پس از 15 سال دوری با 4 فرزندش زندگی کند. یک زن آمریکایی کودکی نیجرهای را به فرزندی پذیرفته و در انتظار ویزای ورود دخترش به آمریکاست. یک مرد نیجریهای از زندگی با همسر آمریکایی و فرزندش ناامید شده است.
"اوت" یک نام مستعار برای یک مرد اریتریهای است که در سال 2005 از کشورش گریخت. او اینک یک شهروند آمریکا است.
این مرد سالها پیش برای آخرین بار 4 فرزند خود را در آغوش کشید و در گوش مادر گریانش از اجبار در ترک کشور گفت. او سه روز و شب متوالی پشت صخرهها مخفی شد، از چنگال "کفتارها" گریخت و سربازان را فریب داد تا بتواند از مرزها خارج شود.
"اوت" 4 سال قبل از ورود به آمریکا، به عنوان پناهنده در کنیا و اتیوپی زندگی کرد و در سال 2009 وارد آمریکا شد. در سال 2018 و پس از توافق صلح بین اتیوپی و اریتره وی به دیدن فرزندانش امیدوار شد. طبق این توافقنامه صلح امکان خروج امن کودکان از اریتره آسان شد. از این رو "اوت" تلاش کرد تا فرزندان خود را با ویزای خانوادگی به آمریکا ببرد.
اما در روز جمعه، ترامپ با حمایت جهموریخواهان نسخه ممنوعیت سفر مردم برخی از کشورها به آمریکا را گسترش داد و ویزاهای مهاجرت را تعلیق کرد. این قانون ویزاهای مهاجرت خانوادگی در کشورهای اریتره و نیجریه را نیز تحت تاثیر قرار میدهد. از دیگر کشورهای این لیست قزاقستان، میانمار، تانزانیا و سودان هستند.
"لینسی الستون" یک زن کالیفرنیایی 37 ساله فرزندی نیجریهای را به فرزندی پذیرفته است- لاگوس - نیجریه/ عکس: رویترز
"چاد ولف" سرپرست وزارت امنیت داخلی آمریکا دلیل محدودیتهای ایجاد شده برای اتباع این کشورها در سفر به آمریکا را ناتوانی در کسب حداقل استانداردها و معیارهای امنیتی عنوان کرده است.
در مقابل "نانسی پلوسی"سخنگوی مجلس نمایندگان آمریکا و یکی از دموکراتهای این کشور این قانون را "سیاست تبعیض پنهان" خواند.
"اوت" در مصاحبه تلفنی از خانهاش در آمریکا گفت: قانون جدید ترامپ برای ما بسیار مضر است. حداقل بگذارند فرزندان به آمریکا بیایند و با پدر یا مادر خود زندگی کنند.
اوت گفت: هنوز دعا میکنم فرزندان 14 تا 18 سالهام را ببینم. مادر آنها اینک در خاور میانه است.
وی افزود: همه آنها را به خدا سپردهام.
"کری اسکفیلد" وکیلش نیز وسط حرفش پرید و گفت: "خدا و وکیلش".
در غرب آفریقا و در یک نیروگاه در نیجریه، "لینسی الستون" یک زن کالیفرنیایی 37 ساله نیز در انتظار خبر مرتبط با قوانین جدید سفر به آمریکاست. او که به تازگی دختری خردسال را به فرزندخواندگی پذیرفته، در تب و تاب و انتقال وی به آمریکا و ملاقات با اعضای خانوادهاش است.
این مددکار سابق اجتماعی همواره در آرزوی داشتن فرزند خوانده خود به سر میبرد. او در شب کریسمس سال 2019 و پس از سه سال کاغذ بازی موفق شد فرزندخوانده خود را به خانهاش در نیجریه آورد.
این زن آمریکایی در حالیکه دخترش را نوازش میکرد، گفت: او فرزند من است و نمیتوانم او را ترک کنم.
"حسن شفیقالله" مدیر حقوقی مهاجرت در انجمن کمکهای حقوقی در نیویورک در این باره گفت: "الستون تنها میتواند از داخل آمریکا برای تابعیت دخترش اقدام کند. این دختر کوچک نیز تنها با ویزای مهاجرت قادر به ورود به آمریکاست.
الستون از خانه خود در محلهای مجلل در لاگوس گفت: من از ارائه و تصویب چنین قانونی کاملا عصبانی هستم.
یک مرد 38 ساله نیجریهای از شهر لاگوس نیز در ماه گذشته از کار خود استعفا داد تا همراه همسر و دو فرزندش به آمریکا مهاجرت کند. همسر و دو فرزند وی شهروندان آمریکا هستند.
او که تمایلی به افشای نام خود ندارد در این باره گفت: یک دهه در آمریکا زندگی کردم. مادر و 2 خواهرم نیز شهروند آمریکا هستند. من میخواستم فرزندانم در کنار دیگر اعضای خانواده بزرگ شوند و آمریکا را خانه دوم خود میدانم.
دیدگاه تان را بنویسید