ارسال به دیگران پرینت

آمار ابتلا به کووید19 در فارس برای افزایش خیز برداشته است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن هشدار جدی نسبت به لزوم رعایت پروتکل‌های مدیریت کرونا، اعلام کرد که آمار ابتلا به کووید19 در فارس برای افزایش خیز برداشته است.

آمار ابتلا به کووید19 در فارس برای افزایش خیز برداشته است.

 دکتر سید روح‌الله حسینی جمعه 3 بهمن در جمع خبرنگاران اعلام کرد که آخرین آمارهای مربوط به کروناویروس در استان فارس، از شیب صعودی آمارهای ابتلا، ورودی به بیمارستان ها و جانباختگان این بیماری طی روزهای اخیر خبر می دهد.

حسینی از افزایش موارد نمونه گیری های تشخیصی به 595 هزار و 523 مورد خبر داد و گفت: با بررسی نمونه های انجام شده، از ابتدای شیوع بیماری تا امروز، سوم بهمن، 167هزار و 97 بیمار مثبت قطعی در استان شناسایی شده است.

او با ابراز تاسف از جان باختن 6 هم استانی دیگردر اثر ابتلا به کروناویروس طی 24 ساعت گذشته، مجموع جانباختگان این بیماری را از ابتدای شیوع تاکنون، سه هزار و 105 نفر اعلام کرده و برای آنان غفران الهی مسالت داشت.

به گفته مدیر روابط عمومی دانشگاه، هم اکنون نیز 567 بیمار مثبت و یا مشکوک دارای علامت کروناویروس در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد، وضعیت 106 بیمار وخیم گزارش شده و در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

او مجموع بهبودیافتگان این بیماری از ابتدای شیوع تاکنون را نیز 161 هزار و 560 نفر اعلام و ضمن بیان اینکه افزایشی شدن آمار ابتلا و بستری در فارس یک هشدار بسیار جدیست، اضافه کرد: در شرایط کنونی، حمایت و همکاری عمومی نسبت به رعایت اصول بهداشتی و پرهیز از عادی انگاری این بیماری، بیش از هر چیز در حفظ سلامت جامعه تاثیرگذار است.

حسینی تاکید کرد که، تداوم پایبندی عمومی نسبت به رعایت بهداشت به ویژه پرهیز از حضور در مهمانی ها و تجمعات، پرهیز از سفرهای غیرضروری، حفظ فاصله فیزیکی از دیگران واستفاده از ماسک بود.

این متخصص طب اورژانس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نقش آگاهی و مشارکت عمومی در پیشگیری از خیز دوباره آمارها و مواجهه با موج چهارم بیماری را تعیین کننده خواند.

 

منبع : عصر ایران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه