ارسال به دیگران پرینت

آموزش و پرورش:

۱۵ درصد دانش‌آموزان خوزستان به سامانه شاد دسترسی ندارند

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: ۸۵ درصد دانش‌آموزان خوزستانی به سامانه شاد دسترسی دارند و ۱۵ درصد دیگر به دلیل نداشتن تبلت و یا گوشی همراه نمی‌توانند از این سامانه استفاده کنند. مودت ادامه داد: برای تامین تبلت دانش‌آموزی برنامه‌ریزی لازم انجام شده و از سوی نهاد ریاست جمهوری و توسعه روستایی پنج هزار تبلت تامین و توزیع خواهد شد.


 ۱۵ درصد دانش‌آموزان خوزستان به سامانه شاد دسترسی ندارند

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: ۸۵ درصد دانش‌آموزان خوزستانی به سامانه شاد دسترسی دارند و ۱۵ درصد دیگر به دلیل نداشتن تبلت و یا گوشی همراه نمی‌توانند از این سامانه استفاده کنند.

کورش مودت روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران در آبادان بیان کرد: ۹۰ هزار دانش‌آموز در خوزستان تبلت و یا گوشی همراه برای استفاده از سامانه شاد در اختیار ندارند.

وی به توزیع ۲ هزار تبلت بین دانش آموزان از سوی پتروشیمی ماهشهر اشاره کرد و افزود: استاندار خوزستان نیز قول تامین سه هزار تبلت داده که یکهزار آن رسیده و هر هفته ۴۰۰ دستگاه آن توزیع می‌شود.

مودت ادامه داد: برای تامین تبلت دانش‌آموزی برنامه‌ریزی لازم انجام شده و از سوی نهاد ریاست جمهوری و توسعه روستایی پنج هزار تبلت تامین و توزیع خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: امروز در شهرستان آبادان شاهد برگزاری تجلیل از دانش‌آموزان نخبه قرآنی و علمی، آموزشی آبادان بودیم؛ آبادان در پذیرفته شدگان کنکور تعداد قابل توجه دانش آموز علمی، آموزشی داشته است.

وی به جذب ۲ هزار و ۹۰۰ نفر معلم حق‌التدریس خوزستان تا آغاز سال تحصیلی آینده اشاره کرد و افزود: بخشنامه‌ای از وزارت آموزش و پرورش برای جذب معلمان حق‌التدریس ابلاغ شده که روز گذشته آخرین مهلت ارسال مدارک و مستندات ادارات به استان بود که بر اساس آن معلمان حق التدریس که از سال ۹۱ به بعد مشغول خذمت بوده‌اند، تبدیل وضعیت می‌شوند.

هم اکنون یک میلیون و ۱۵۰ هزار دانش‌آموز در استان خوزستان مشغول تحصیل هستند. آموزش در سال تحصیلی جاری به دلیل شیوع کرونا به صورت مجازی و با استفاده از شبکه شاد صورت می‌گیرد.

 

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه