ارسال به دیگران پرینت

۱۰ اقدام حمایتی اجتماعی برتر در برابر کرونا/ کسری ۲ تریلیون دلاری درآمدجهانی

رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی ، ۱۰ اقدام سیاستی برتر در مجموعه اقدامات حمایت اجتماعی در برابر کروناویروس را برشمرد.

۱۰ اقدام حمایتی اجتماعی برتر در برابر کرونا/ کسری ۲ تریلیون دلاری درآمدجهانی

رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی ، ۱۰ اقدام سیاستی برتر در مجموعه اقدامات حمایت اجتماعی در برابر کروناویروس را برشمرد.

به گزارش ایسنا، دکتر روزبه کردونی با بیان اینکه پاندمی کووید-۱۹ در کنار ایجاد چالش جهانی در حوزه سلامت، یک بحران عظیم اقتصادی- اجتماعی نیز ایجاد کرده است، گفت: تخمین زده می‌شود که کرونا باعث ایجاد کسری ۲ تریلیون دلاری در درآمد جهانی و از بین رفتن ۲۵ میلیون شغل شود. 

وی افزود: بررسی که اخیرا برخی نهادهای معتبر بین‌المللی از ارزیابی ۹۷ اقدام حمایت اجتماعی در ۴۶ کشور دنیا انجام داده‌اند، نشان می‌دهد که از لحاظ کارکردی این اقدامات ۱۹ درصد به حوزه سلامت، ۱۸ درصد به حوزه بیکاری، ۱۸ درصد به حوزه انتقال و پرداخت‌های اجتماعی به افراد کم درآمد و ۸ درصد هم به تعدیل در حقوق بازنشستگی مرتبط بوده است.

رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در ادامه مطابق این گزارش، ۱۰ اقدام سیاستی برتر در مجموعه اقدامات حمایت اجتماعی انجام شده را شرح داد: ۲۳ درصد افزایش سطح مزایا، ۲۲ درصد گسترش پوشش، ۱۱/۵ درصد بهبود دسترسی، ۸/۵ درصد معرفی برنامه‌ها یا مزایای جدید، ۷/۵ درصد کاهش یا حذف حق‌بیمه‌ها (کسورات) اجتماعی، ۵/۳ درصد آسان کردن شرایط برخورداری از مزایا، ۴/۲ درصد معرفی یا افزایش یارانه بر مزایا، ۳/۲ درصد بهبود خدمات، ۳/۲ درصد افزایش یارانه بر حق‌بیمه‌ها، ۲ درصد افزایش تخصیص‌های بودجه‌ای/اعتباری (به طرح‌ها). 

به گفته کردونی، با توجه به اینکه دولت‌ها، از یکسو باید با پاندمی ایجاد شده در حوزه سلامت دست و پنجه نرم کنند و از سوی دیگر باید نسبت به تاثیرات اقتصادی اجتماعی واکنش‌های سیاستی داشته باشند، ارائه پیشنهادهای سیاستی در خصوص امکان‌پذیری و کارآمدی اجرای این سیاست‌های حمایتی در ایران نیز می‌تواند موضوعی مهم در حوزه گفتمان سیاست عمومی باشد.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه