ارسال به دیگران پرینت

رد قطعنامه آمریکا در شورای امنیت نتیجه اختلاف آمریکا با اروپا، روسیه و چین بود

یک کارشناس مسائل آمریکا با تاکید بر این که آمریکا به دنبال دیپلماسی محرمانه و حساس با اروپایی‌ها و همچنین روسیه و چین است، گفت: نتیجه نشست شورای امنیت حاصل اختلافات آمریکا با اروپایی‌ها و روسیه و چین بود.

رد قطعنامه آمریکا در شورای امنیت نتیجه اختلاف آمریکا با اروپا، روسیه و چین بود

علی بیگدلی درباره رد پیش نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت و تلاش این کشور برای رایزنی با سایر کشورها اظهار کرد : در آن جلسه ای که در شورای امنیت برگزار شد قطعنامه پیشنهادی به تصویب نرسید و به نظر می رسد آمریکایی ها به این نتیجه ر سیده اند که عرصه دیپلماسی محرمانه و حساسی را هم با اروپایی ها و هم روسیه و سپس اعمال فشار  بر چین، در دستور کار داشته باشند.

وی معتقد است: آنچه در شورای امنیت اتفاق افتاد نتیجه قدرت دیپلماسی مطلق ما نبود بلکه نتیجه اختلافاتی بود که بین آمریکا و روسیه و همچنین آمریکا و چین و از سوی دیگر آمریکا و اتحادیه اروپا وجود داشت، بنابراین محصول اختلافاتی است که آمریکایی ها دارند.

این کارشناس مسائل آمریکا همچنین بیان کرد: در حال حاضر آمریکایی ها به دنبال این هستند تا ناهمواری ها را هموار کنند آن هم از طریق دیپلماسی محرمانه حساس که به این سمت و سو حرکت کنند، در نتیجه تا یک ماه احتمال به حرکت درآوردن مکانیسم ماشه وجود دارد. 

بیگدلی در ادامه اظهار کرد : بنابراین نمی توانیم با قاطعیت بگوییم آمریکا پیروز است یا خیر، این مساله بستگی دارد به این که آمریکا از ابزار دیپلماسی با روسیه و چین و همچنین اروپا بهره مند شود. 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که هنوز خبری از دیپلماسی آمریکا منتشر نشده نمی توانیم بگوییم موفق است یا خیر، لذا اراده آمریکا بر این است که قطعنامه 2231 و مکانیسم ماشه را به اجرا در آورد. 

این استاد دانشگاه با بیان این که با راه اندازی مکانیسم ماشه تمامی تحریم ها اجرا می شود و با پذیرش قطعنامه مجددا آمریکا می تواند جلوی فروش تسلیحات به ایران را بگیرد، گفت: چون آمریکا از برجام خارج شده نمی تواند برگردد لذا به دنبال راه های فرعی است. 

بیگدلی  راه باقیمانده برای ایران را پیشنهاداتی دانست که در کنفرانس امنیتی مونیخ هایکو ماس وزیر خارجه آلمان به ظریف پیشنهاد کرد و ابراز عقیده کرد که به نظر می رسد غیر از آمریکا، روسیه و چین هم از این انتظارات پشتیبانی کردند. 

 

منبع : ايسنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه