حاج محمدی در این باره گفت: سیاست حبسزدایی قوه قضاییه در راستای اصلاح مجرمین است که هر زمان حاصل شود، به سمت کاهش دوران حبس پیش میرویم.
عضو شورای عالی قوه قضائیه افزود: «توبه» یک مقوله جدی است و میتوان از این ظرفیت معنوی قبل از رفتن مجرم به زندان اگر موضوع جرم حقالناس، بیتالمال و امنیت عمومی نباشد، استفاده کرد و با اقدامات اصلاحی از زندانی کردن فرد جلوگیری به عمل آورد.
حاج محمدی ادامه داد: ماموریت زندان های کشور اصلاح مجرم، حرفه آموزی و زمینه سازی برای برگشت به جامعه با حفظ شان و کرامت انسانی است.
رئیس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور با اشاره به نقش گروه های جهادی برای کمک به زندانیان یادآور شد: این گروه ها می توانند ضمن این که از افتادن برخی افراد مستعد به ارتکاب بزه جلوگیری می نمایند، زمینه ساز آزادی افراد از زندان ها را نیز فراهم سازند.
حاج محمدی عنوان کرد: بارها در سطح کشور گزارش هایی دریافت کرده ایم که به واسطه کارکرد همین گروه های جهادی، زندانی از بند آزاد و به عنوان یک فرد اصلاح شده، خود زمینه آزادی سایر زندانی ها را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: اعضا گروه های جهادی از جمله انسان های نیک اندیش، مسئولیت پذیر و دارای افکار و اندیشه های نو برای خدمت به جامعه هستند که از این ظرفیت برای حبسزدایی و کمک به خانواده های زندانی استفاده میکنیم.
رئیس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور گفت : داشتن انگیزه اعتقادی برای رفع مشکلات زندانیان و خانواده آنها، یکی از سرفصل های مشترک گروههای جهادی برای کاهش مشکلات این خانواده هاست.
وی ادامه داد: گاهی یک سری اقدامات ابتدایی گروههای جهادی برای زندانیان و خانواده آنها می تواند بارقه امیدی برای اصلاح بک زندانی و جلوگیری از لغزش خانواده اش ایجاد کند.
حاج محمدی عنوان کرد: از گروه های جهادی درخواست داریم که زمینه توجه همگانی برای پیوستن به پویش پنجره فولاد با مشارکت هشت هزار تومانی هر فرد به شکل ماهانه برای کمک به خانواده زندانیان را فراهم سازند.
در ادامه این نشست نمایندگان گروههای مختلف به طرح پرسشها، نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
دیدگاه تان را بنویسید