پرویز فروغی درباره مشکلات پیش روی تولید و عرضه نهادههای دامی گفت: دو متولی این موضوع (وزارت صمت و جهاد کشاورزی) خودشان هم با هم مشکل دارند و تولیدکننده بین این دو گرفتار شده و نمیداند که مشکلاتش را باید به کدام نهاد منعکس کند.
دبیر کانون سراسری مرغداران گوشتی ایران تصریح کرد: متولیان نمیخواهند واقعیتهای تولید را قبول کنند، لذا بر اساس واقعیتها آنالیز و تصمیمگیری نمیکنند و تصمیماتشان بر مبنای سلیقه و تفکر شخصی است.
فروغی گفت: متولیان امر، قیمت تمام شده مرغ را در نظر نمیگیرند و خیلی دیر تصمیم میگیرند و مشکلاتی که اخیراً در حوزه مرغ و نهادهها رخ داد به دلیل تأخیر در تصمیمگیری متولیان این حوزه بود.
وی ادامه داد: در جلسهای که ما در وزارت صمت داشتیم تمام توضیحات را ارائه کردیم، اما گفتند به ما دستور داده شده که قیمتها را تا بعد از عید افزایش ندهیم.
دبیر کانون سراسری مرغداران گوشتی ایران با انتقاد از سیاستهای اتخاذی در تولید مرغ گفت: اگر همان زمان قیمت مرغ را اصلاح کرده بودند و دستوری نبود قیمت مرغ به بالای ۲۴ هزار تومان نمیرسید، اما قیمت مرغ به ۴۰ و در برخی مناطق به ۵۰ هزار تومان رسید و چوب آن را هم مصرف کننده خورد.
فروغی خاطرنشان کرد: رسالت شرکت پشتیبانی این است که ذخایر استراتژیک مملکت را تأمین کند، اما قیمت گذاریها به صرفه نیست و در نتیجه مرغدار هم تولید مازاد را ارائه نمیدهد.
وی همچنین از مجلس شورای اسلامی خواست به این حوزه ورود و اقدامات و عملکرد شرکت پشتیبانی را رصد کند.
دبیر کانون سراسری مرغداران گوشتی ایران خاطر نشان کرد: ۶۰ درصد مؤلفههای تولید مربوط به نهادههاست و مابقی آن با ارز آزاد تهیه میشود، متأسفانه دائماً چوب ارز ۴۲۰۰ تومانی را بر سر مرغدار میزنند و بدتر از همه اینکه نهادهها را هم به موقع به دست مرغدار نمیرسانند و آن وقت انتظار هم دارند.
پرویز فروغی گفت: تمدید پروانه مرغداران مدت زیادی طول میکشد و نظام دامپزشکی و نظام مهندسی به معضل بزرگی برای تولیدکنندگان تبدیل شدهاند و هزینه زیادی هم به تولیدکنندگان تحمیل میشود.
دیدگاه تان را بنویسید