مدیرکل طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: رتبه ایران در تولید علم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی در سال قبل در دنیا پنجم و امسال در رتبه چهارم بعد از هند، چین و امریکا قرار دارد که در ۱۰ سال گذشته به شکل صعودی در سطح کشور این شرایط اتفاق افتاده است.
"نفیسه حسینی یکتا" امروز ۲۲ مهرماه در ارتباط ویدئوکنفرانس با مراسم رونمایی از محصولات دانش بنیان گیاهی موثر در درمان کرونا در کرمان اظهار کرد: با تلاش در مسیر درست تحقیقاتی و علمی، احتمال رسیدن به داروهای موثر در طب سنتی ایرانی وجود دارد.
وی افزود: استفاده از طب سنتی ایرانی رویکرد مدنظر وزارت بهداشت است و این رویکرد در دانشکده های طب سنتی کشور و از جمله دانشکده پرتوان کرمان در دستور کار قرار دارد و تحقیقات متعدد و متنوعی در حوزه های مختلف در این خصوص انجام می شود.
حسینی یکتا تصریح کرد: رتبه ایران در تولید علم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی در سال قبل در دنیا پنجم و امسال در رتبه چهارم بعد از هند، چین و امریکا قرار دارد که در ۱۰ سال گذشته به شکل صعودی در سطح کشور این شرایط اتفاق افتاده است.
مدیرکل طب سنتی و مکمل وزارت بهداشت بیان کرد: یکی از محورهای مورد تاکید علاوه بر اقتصاد دانش بنیان، نگاه ویژه به توان بومی است و در تمام دانشگاه ها گروه های طب سنتی می توانند یک دریچه جهشی برای سرعت ورود دانشگاه به دانشگاه های نسل سوم و چهارم باشند.
وی اظهار کرد: در طب سنتی ممکن است حواشی مختلف بشنویم که هرچه بحث های ایجابی و موارد تحقیقاتی مبتنی بر طی مسیر علمی مانند این داروهایی که امروز رونمایی می شود، بیشتر نمود پیدا کند، موضوعات دغدغه آور و حواشی آفرین برای نظام سلامت کمتر خواهد شد.
درمورد 7000میلیارد دزدی با کدام کشورها مسابقه میدهد