ارسال به دیگران پرینت

تصویب بودجه علیه برنامه هسته‌ای ایران

کمیته اعتبارات مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را به تصویب رساند که خواستار در نظر گرفتن بودجه علیه برنامه هسته‌ای ایران است.این طرح که از حمایت نمایندگان هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات برخوردار شد حاوی مفادی در حمایت از اسرائیل و علیه برنامه هسته‌ای ایران است.

تصویب بودجه علیه برنامه هسته‌ای ایران

کمیته اعتبارات مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را به تصویب رساند که خواستار در نظر گرفتن بودجه علیه برنامه هسته‌ای ایران است.

 «کمیته اعتبارات مجلس نمایندگان آمریکا» دقایقی پیش طرحی بودجه عملیات‌های خارجی وزارت خارجه آمریکا برای سال مالی ۲۰۲۱ را به تصویب رساند.

این طرح که از حمایت نمایندگان هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات برخوردار شد حاوی مفادی در حمایت از رژیم صهیونیستی و علیه برنامه هسته‌ای ایران است.

این طرح خواستار اختصاص ۳ میلیارد دلار به عنوان کمک‌های امنیتی به رژیم صهیونیستی طبق مفاد تفاهم‌نامه سال ۲۰۱۶ میلادی است.

۲ میلیون دلار هم برای تقویت همکاری‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی جهت مقابله با چالش‌های پیش رو در دنیا از جمله کمبود منابع آبی، کشاورزی و ذخیره انرژی در نظر گرفته شده است.

این طرح همچنین حاوی بندهایی علیه ایران است. لابی صهیونیستی آیپک ضمن استقبال از لحن ضد ایرانی این طرح از اختصاص بودجه برای آنچه «جلوگیری از ساخت سلاح‌های هسته‌ای توسط ایران» خوانده شده خبر داده است.

در بیانیه آیپک آمده است: «[این طرح] لحن شدیدی در محکوم کردن اقدامات ستیزه‌جویانه و بی ثبات‌کننده ایران در سراسر منطقه، اعم از عرضه موشک‌های هدایت‌ دقیق به حزب‌الله دارد و خواستار اختصاص بودجه برای پیشگیری از ساخت سلاح‌های هسته‌ای توسط ایران است.»

این طرح هنوز به قانون تبدیل نشده است. طرح مذکور بایستی ابتدا در صحن عمومی مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسیده و سپس در مجلس سنا هم به تصویب برسد.

جمهوری اسلامی ایران همواره ادعاهای کشورهای غربی درباره وجود جنبه‌های نظامی در برنامه هسته‌ای خودش را رد اما بر حق خود برای استفاده از مصارف صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای تأکید کرده است.

ایران به همراه کشورهای گروه موسوم به ۱+۵ (۵ عضو دائم شورای امنیت و آلمان) به توافقی بر سر برنامه هسته‌ای خودش دست پیدا کرد.

با آنکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به عنوان ناظر اجرای این توافق در گزارش‌های پیاپی پایبندی ایران به تمامی تعهداتش در این توافق را تأیید کرده بود دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از آن خارج شد.

 

منبع : انتخاب

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه