ارسال به دیگران پرینت

نامه بیش از ۵۰۰ نفر از دانشگاهیان به رئیس‌جمهور درباره کمک به اقشار فرودست جامعه در زمانه کرونا

🔻آقای روحانی! فقر و محرومیت با گسترش کرونا معنای بسیار آزاردهنده‌تری پیدا کرده است

نامه بیش از ۵۰۰ نفر از دانشگاهیان به رئیس‌جمهور درباره کمک به اقشار فرودست جامعه در زمانه کرونا

بیش از ۵۰۰ نفر از دانشگاهیان کشور در نامه‌ای به حسن روحانی، رئیس‌جمهو، خواستار آن شدند که در پی شیوع ویروس کرونا، سیاست‌های مشخصی در قبال بخش‌های فرودست جامعه اتخاذ کند.

 متن نامه بدین شرح است:

بنام خداوند رحمان و رحیم

جناب آقای دکتر حسن روحانی

رئیس جمهور محترم ایران؛

 با عرض سلام و احترام؛

مردم عزیز ایران روزهای سختی را می‌گذرانند. آنهایی که به هر صورت دست‌شان می‌رسد و توانی دارند، به نحوی امور زندگی خود را می گذرانند و از خود مراقبت نیز می‌کنند. اما در این میان، بخش‌های آسیب‌پذیر جامعه هستند که این وضعیت بحرانی را به نحو مضاعفی تجربه می‌کنند.

 هستند کارگرانی که شغل ثابت و درآمد مشخصی ندارند و به‌صورت روزمزد، بدون پس‌انداز و پشتوانه مالی روزگار می‌گذرانند. همچنین دستفروشان و همه آنهایی که به امید کسب درآمدی در شب عید برای بقاء خود بوده‌اند، اکنون دورنمای تیره‌ای برای روزها و هفته‌های آتی دارند.

به عبارت دیگر، فقر و تنگدستی و محرومیت این روزها با گسترش روزافزون کرونا معنای بسیار آزاردهنده‌تری پیدا کرده است. نان و جان کسانی که هیچ تقصیری در ایجاد این وضعیت پرخطر ندارند، به طور ناگفتنی مورد تهدید واقع شده است.

 بدیهی‌ست پاسخ به این تهدیدات بسیار فراتر از توان این بخش از جامعه می باشد و مستلزم اقدامی عاجل، با به کار گرفتن سازوکارهای حمایتی از جمله گشودن یک چتر حمایتی موقت، توسط دولت، می‌باشد. در عین حال بایسته است که این کار فقط به عهده دولت نباشد. به همین دلیل جامعه فرهنگی و دانشگاهی می تواند یاریگر دولت در انجام این امر باشد.

 لذا، ضمن سپاس از زحمات جامعه پزشکی و پرستاری کشور، امضا کنندگان این نامه پیشنهاد اقدام فوری و ضروری در این راستا، از جمله از طریق اعطای یارانه ویژه به دهک پایین جامعه برای دو ماه آینده، یا اعطای بسته  معیشتی ویژه و یا هر اقدام حمایتی سریع‌الاجرای دیگری را می‌نماید .

 

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه