سردار "محمد شرفی" جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا در حاشیه افتتاح پاسگاه محیط بانی تالابی سردار سپهبد شهید حاج "قاسم سلیمانی" در شهر " داودآباد " شهرستان اراک اظهار داشت: در نیروی انتظامی به عنوان یک نیروی انسان محو، مهمترین ارزش و سرمایه سازمانی، کارکنان آن محسوب میشوند و آینده نگری در تعالی شغلی آنان در حوزههای مختلف از مهمترین برنامههای پلیس است.
وی سرمایه گذاری در مدیریت منابع نیروی انسانی را در توسعه خدمات و کیفی سازی ماموریتهای سازمانی بسیار مهم خواند و با اشاره به برنامههای ناجا در این مقوله اظهار داشت: در سال جاری با این نگرش در انجام پروژههای عمرانی تمرکز بر توسعه مسکن ملکی کارکنان و منازل سازمانی قرار گرفت.
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا تصریح کرد: در سال جاری با برنامه ریزیها و سیاستهای انجام پذیرفته، بیش از ۲ هزار منزل ملکی به سرانجام رسید و تقدیم کارکنان ناجا در سطح کشور شد.
سردار شرفی بهره برداری از حدود یک هزار واحد منازل سازمانی ناجا در سال جاری در سطح کشور نیز خبر داد و گفت: یکی دیگر از برنامه ریزیهای اجرایی پلیس در حوزه توسعه خدمات به کارکنان، برنامه ریزی در کیفی سازی و ارتقاء خدمات بهداشت، امداد و درمان بود.
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا خاطرنشان کرد: این راهبرد با توجه به شرایط خاص ماموریتی و ضرورت دسترسی به خدمات بهداشتی، امداد و درمان برای کارکنان در دستور کار نیروی انتظامی قرار گرفت و اقدامات خوبی نیز در این بخش در سال جاری اجرایی شد.
وی از افتتاح ساختمان دی کلینیک نیروی انتظامی در استان همدان خبر داد و گفت: توسعه و تجهیز مراکز درمانی در مرکز و دیگر استانها در اولویتهای پروژههای عمرانی در ناجا قرار دارد و این مهم با جدیت در سطح کشور توسعه خواهد یافت.
سردار شرفی با تاکید بر ضرورت آمایش جدید کلانتریها و پاسگاههای انتظامی به تناسب فراوانی جمعیت در سطح کشور بیان داشت: در اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مظاهر پلیس بایستی در جغرافیای ایران مشهود باشد و از آنجایی که کلانتریها و پاسگاههای انتظامی به عنوان مهمترین این مظاهر محسوب میشوند، توسعه کمی و کیفی آن بایستی در تداوم برنامهها به منظور ارائه خدمات هر چه مطلوب به مردم عزیز تحقق یافته و نمود داشته باشد.
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان پایین بودن شاخصها در تعداد کلانتریها و پاسگاههای انتظامی نسبت به استانداردهای جهانی گفت: در حال حاضر حدود ۳ هزار کلانتری در حوزه انتظامی و به غیر از حوزه مرزبانی در سطح کشور فعالیت دارند که بر اساس ارزیابیهای کارشناسی انجام شده، در حدود ۴ هزار کلانتری در سطح کشور متناسب با جمعیت برای رسیدن به نقطه مطلوب نیاز است.
وی خاطر نشان کرد: در رسیدن به نقطه مطلوب در برنامه ششم توسعه برنامه ریزی مفصلی در رسیدن به این مهم در اولویت قرار گرفته است.
دیدگاه تان را بنویسید